صفحه نخستآخرین خبرهای کوتاههشدار جمهوری اسلامی در مورد فشار اقتصادی حداکثری دولت علیه مردم

هشدار جمهوری اسلامی در مورد فشار اقتصادی حداکثری دولت علیه مردم

 

بدنبال اعلام سیاستهای ریاضتی دولت رییسی در بودجه که در تضاد با شعارهای انتخاباتی رییسی بوده است . اکنون رییسی در مصاحبه تلویزیونی خود مدعی شده که دولت وضع مالی مناسبی ندارد روزنامه محافظه کار جمهوری اسلامی در واکنش در سرمقاله ای نوشته دولت وضعیت مالی مناسبی ندارد و برای اداره کشور با مضایق متعددی مواجه است، هرچند هم که درست باشد، ولی هرگز نباید دلیلی برای وارد آوردن فشار حداکثری به مردم از طریق حذف ارز ترجیحی و مطالبات توان‌فرسای مالیاتی باشد. این نشریه می افزاید دولت باید بتواند با ریشه‌یابی مشکلات موجود، راه‌حل مناسبی پیدا کند و الّا حواله دادن به صدقه‌های یارانه‌ای، دردی از مردم را دوا نخواهد کرد.
این نشریه نتیجه میگیرد بنابراین، از نمایندگان مجلس، بویژه کمیسیون تلفیق، انتظار می‌رود شرایط کشور و اوضاع نابسامان مردم را مورد توجه قرار داده و از وارد آوردن فشارهای بودجه‌ای بیشتر به ملت جلوگیری کنند.
همه ناظران معتقدند ناتوانی دولت در به کار گیری نیروهای کارآمد و نیز وجود فساد و از همه مهمتر ناتوانی در حل مسایل هسته ای مهمترین مشکل حکومت برای دستیابی به منابع اقتصادی کشور است در جبران ناتوانی این کار لغو ارز ترجیجی و اعمال مالیاتهای سنگین پیشه کرده اند که حتما با واکنش اجتماعی روبرو خواهد شد . دولت رییسی که از سیاست فشار حداکثری ترامپ انتقاد میکند ، خود علیه مردم ایران همین سیاست فشار حداکثری اقتصادی را انتخاب کرده است.

مطالب مرتبط