دولت رییسی و انتصاب‌های جدید و سردرگم

گرچه تغییرات کلیدی در نهادهای اجرایی کاملا قابل پیش بینی بود، اما اقدامات ضد و نقیض ابراهیم رئیسی در انتصاباتی که وی در دولت خود به ویژه در کارگروه اقتصادی خود انجام می‌دهد، بیشتر نشان‌دهنده‌ی نوعی باج‌دهی و فشار گروهی و حزبی است، تا آنکه نشان‌دهنده‌ی برنامه‌ریزی تخصصی و کارشناسانه‌ی وی برای تشکیل تیم اقتصادی قوی برای مدیریت شرایط بحرانی‌ای باشد که بر کشور حاکم است.
ابراهیم رئیسی پس از انتصاب محسن رضایی به سمت مشاور اقتصادی دولت خود، که جز ادعاهایی که در زمینه‌ی اقتصادی مطرح می‌کند که بعضی از آنها زمینه ساز شوخی با وی نیز شده است، تجربه ای در حوزه اقتصادی ندارد، در کنار انتصاب اخیر فرهاد رهبر به عنوان دستیار و مشاور اقتصادی، نشان می دهد که وی به جای کار تشکیلاتی و تخصصی در زمینه اقتصادی بیشتر درصدد است تا افراد هم‌گرا با خود در زمینه اقتصادی را گرد خود بیاورد که به گفته کارشناسان ممکن است باز هم آسیب‌های بیشتری را در حوزه اقتصادی به کشور وارد کند.
فرهاد رهبر یکی از مخالفان جدی بازار آزاد در اقتصاد است که در حال حاضر به گفته کارشناسان یکی از ضرورت‌های جدی اقتصادی در کشور است که باید به جای مداخله دائمی دولت در اقتصاد، به برنامه اصلی اقتصادی دولت تبدیل شود. این در حالیست که رییسی گفت که هماهنگ کننده برنامه اقتصادی دولت مخبر معاون اول رییس جمهور است . این سه گانگی در مدیریت اقتصادی قطعا کابینه رییسی را دچار مشکل جدی خواهد کرد .