در حالی که انتظار میرفت که نمایندگان مجلس با حداقلی از عقلانیت و منطق از ورود افراد ضعیفی که ابراهیم رئیسی معرفی کرده بود، به کابینه جلوگیری کنند و با عدم رای اعتماد به برخی از وزرای پیشنهادی رئیسی، مانع از ورود این افراد ضعیف به کابینه شوند، اما به جز باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، بقیه وزرای پیشنهادی از مجلس انقلابی رای اعتماد گرفتند و به طور رسمی دولت سیزدهم را در دست گرفتند. باغگلی بخاطر عدم تجربه در امر آموزش و پرورش مورد مخالفت شدید فرهنگیان قرار داشت و نمایندگان نیز با رای قابل ملاحظه ای او را رد صلاحییت کردند
این کابینه در حالی با رای بالا از مجلس رای اعتماد گرفت، که بسیاری از اصولگراها و حامیان دولت ابراهیم رئیسی نیز با تاکید بر ضعف این افراد در حوزه های پیشنهادی، وزرای پیشنهادی را برای تصدی بسیاری از وزارتخانهها مناسب نمیدانستند.
ضمن اینکه خود این افراد نیز برای تصدی این وزارتخانهها از حداقل توان اطلاعاتی و علمی هم برخوردار نبودند و اشتباهات فاحش آنها چه در هنگام نطقهای دفاعیه و چه در برنامههای پیشنهادی، با واکنشهای بسیاری چه در مجلس و چه در فضای مجازی مواجه شد.
ضرغامی وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی که یکی از پرحاشیهترین وزرای پیشنهادی بود در نطق دفاعیه خود، با ارائه اطلاعات غلط دربارهی تاریخ باستان، نشان داد که نه تنها هیچ اطلاعاتی درباره تاریخ باستان ندارد، بلکه مشاورین وی نیز که این اطلاعات را در اختیار وی گذاشتهاند، از اطلاعات کامل و درستی برخوردار نبودهاند. بقیه وزرای منتخب هم نسبت به ضرغامی وضعیت بهتری ندارند. رستم قاسمی وزیر معرفی شده برای راه و شهرسازی در نطق دفاعیه خود به جای ارائه برنامه در حوزه شهرسازی اقدام به ارائه برنامه در حوزهی نفت کرده بود و با وجود تاکید نمایندگان به اینکه وزارت پیشنهادی به وی، وزارت راه و شهرسازی است، وی همچنان در نطق معرفی خود به ارائه برنامه های خود در حوزه نفت و گاز ادامه داد.
این افراد در حالی رای اعتماد نمایندگان را کسب کردند و از روز شنبه رسما وزارتخانه را تحویل خواهند گرفت که بسیاری از آنها هیچ سابقه و اطلاعاتی دربارهی وزارتخانه متبوع خود ندارند و حتی سابقه کار محدود در وزارتخانه هم ندارند و از روز شنبه تا مدتی طولانی احتمالا وقت آنها فقط به شناخت وزارتخانه مربوطه و حوزههای کاری آن سپری خواهد شد.