بر اساس آمار رسمی، روزگذشته ۶۱۰ نفر دیگر در اثر ابتلا به کرونا جان باختند. این درحالیست که محمدرضا ظفرقندی، رئیس سازمان نظام پزشکی معتقد است که آمار رسمی با آماری که بهش زهرا ارائه میدهد متفاوت است چون بسیاری از بیماران به رغم داشتن علائم بالینی کووید-۱۹، بدون اخذ تست فوت میکنند و در آمار نمیآیند.
آقای ظفرقندی،مقایسه دوران کرونا با زمان جنگ و پزشکان را با رزمندگان جنگی، را شعاری برای پوشاندن قصور و کوتاهی مسئولان خواند.
ظفرقندی تأکید کرد که اگر واکسیناسیون زودتر و وسیعتری انجام میشد، امروز شرایط بهتر از این بود.
در این میان حسین کرمانپور، مدیر پیشین روابط عمومی سازمان نظام پزشکی ایران نیز از سوء مدیریت و عدم اجرای محدودیتها در ایران انتقاد کرده است. وی گفت اوایل شیوع کرونا، یکی از مسئولان وزارت بهداشت تأکید کرد که قرنطینه کامل، مربوط به دوران قرون وسطی است؛ درحالیکه همین سیاست از سوی کشورهای توسعهیافته اجرا شد و توانستند تا میزان زیادی شیوع کرونا را مدیریت کنند.
در این میان بهرام عیناللهی، وزیر پیشنهادی ابراهیم رئیسی برای وزارت بهداشت نیز بر لزوم واردات واکسن تأکید کرده است. وی گفت برای واکسینه کردن کامل افراد به 120 میلیون دز واکسن نیاز است و از همین رو، ناچار هستیم واکسن وارد کنیم
اکنون که دولت روحانی رفته و طرح تولید واکسن داخلی نیز تمام شده عملا همه بحثها متوجه واردات واکسن شده مسیری که اگر قبلا طی شده بود حداقل جان صد هزار نفر را حفظ کرده بود لجبازی و اصرار بر مواضع شعارهای رهبر جمهوری اسلامی سبب شد که چنین فاجعه ای رخ دهد