حمایت حسن روحانی از وزیر ارتباطات و حمله به قوه قضاییه

حسن روحانی رییس‌جمهور ایران،روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت، ضمن اعلام حمایت از آذری جهرمی وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه افزایش پهنای باند به دستور وی صورت گرفته است، خطاب به قوه‌ی قضائیه اظهار داشت اگر قرار باشد کسی محاکمه شود، خود به وی به عنوان کسی که دستور افزایش پهنای باند را داده باید محاکمه شود، نه وزیر ارتباطات.
حسن روحانی فضای مجازی را فضای تنفس مردم در دوران کرونا عنوان کرد و با اشاره به تاثیر مثبت فضای مجازی برای ادامه‌ی کسب و کار و فعالیت در این دوران، اظهار داشت اگر فضای مجازی نبود دانش‌آموزان و دانشجویان کاری نمی‌توانستند بکنند و تمامی کسب و کارها متوقف می شد. وی همچنین با اشاره به اینکه فضای مجازی مردم را نیز در دوران کرونا سرگرم کرده است، افزایش پهنای باند را یکی دیگر از اقدامات مثبت دولت وی عنوان کرد و اظهار داشت که کسی نمی‌تواند وزیر ارتباطات را به خاطر افزایش پهنای باند محاکمه کند.
روحانی همچنین افزایش پهنای باند را اقدامی برای مبارزه با فساد دانست و اظهار داشت کسی نمی‌تواند با مبارزه با فساد مخالفت کند.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه وقوع جرم در فضای مجازی نمي‌تواند مبنایی برای احضار وزیر ارتباطات باشد، ‌اظهار داشت همانطور که نمی‌توان وزیر راه را به خاطر وقوع تصادفات احضار کرد، وزیر ارتباطات را هم نمی‌توان برای وقوع جرم در فضای مجازی احضار کرد.
گرچه اظهارات حسن روحانی همان اظهاراتی که عباس عبدی در خصوص بلاموضوع بودن احضار وزیر ارتباطات عنوان کرده بود، اما بر خلاف شیوه‌ی مواجهه‌ی حسن روحانی با این موضوع، اتفاقا بنا به گفته‌ی ناظران وزیر راه را به خاطر وقوع تصادفات جاده‌ای می‌توان احظار کرد، همچنانکه تاکنون چندین بار هم چنین اتفاقی رخ داده است.
این وظیفه‌ی وزیر راه یا ارتباطات است که با پیش‌بینی تمهیداتی امکان وقوع جرم یا وقوع تصادفات را به حداقل برسانند، اما آنچه که حسن روحانی از بیان آن غفلت کرده است، این است که به خاطر احتمال وقوع جرم نمي توان مسیر را مسدود کرد یا جلوی تردد اتومبیل یا استفاده از فضای مجازی را گرفت.
حسن روحانی با بیان این موضوع که فضای مجازی شغل و کسب و کار برای مردم درست کرده، اظهار داشت فضای مجازی با ایجاد فضای آموزشی، معلم، خانواده و دانش‌آموز را به همدیگر مرتبط کرده است.
حسن روحانی با اشاره به فرارسیدن ایام وقوع انقلاب، زمان بازگشت آیت‌الله خمینی را به شب عاشورا و حرکت امام حسین تشبیه کرد و با بیان این موضوع که فضا برای بازگشت آیت‌الله خمینی بسیار خطرناک بوده است،‌ اظهار داشت شبیه آنچه که در عاشورا برای امام حسین اتفاق افتاد برای آیت‌الله خمینی هم رخ داده است و او هم مانند امام حسین به نزدیکانش گفته است که سفر خطرناکی است و انقلابیون می‌توانند وی را همراهی نکنند.
این اظهارات در حالی عنوان می‌شود که نه تنها شرایط وقوع انقلاب شباهتی به زمان وقوع عاشورا نداشت، بلکه برعکس مردم ایران آماده استقبال از وی بودند و دولت نیز به صراحت اعلام کرده بود که جان آیت‌الله خمینی و همراهان وی را ضمانت خواهد کرد.
وی همچنین با اشاره به نقش خود در زمان وقوع انقلاب، با بیان اینکه در هنگام بازگشت آیت‌الله خمینی به ایران گفتگوهایی هم با او صورت گرفته است، اظهار داشت اصفهان هم برای ورود امام اعلام آمادگی کرده بوده است.
این اظهارات در حالی عنوان می شود که عمده‌ی هماهنگی‌ها برای ورود آیت‌الله خمینی به ایران توسط افراد ارشد جبهه ملی صورت می پذیرفت و دیگر روحانیون و من‌جمله خود وی در انجام این گفتگوها و هماهنگی ها برای ورود آیت الله خمینی نقش مهمی نداشتند و برنامه‌ریزی‌ها توسط اعضای جبهه ملی صورت گرفته بود بعد از انقلاب همگی به تدریج توسط روحانیون کنار گذاشته شدند.