کارزار انتخاباتی و فعالیتهای نامزدها

با گذشت چند روزازفعالیتهای تبلیغاتی لحن انتقادی برخی کاندیداها علیه رییسی که بنظر میرسد حکومت قصد دارد وی را در انتخابات به زور از صندوق در آورد افزایش یافته است . هرچند بخاطر رد صلاحیتها کاندیداهای بافیمانده چندان شجاعت انتقاد مستقیم ندارند . محسن رضایی نیز که در آغاز سردمدار این حرکت بود و انتقاداتی مطرح کرد بنظر میرسد ممکن است با هشدار جدید کمی لحن خود را ملایمتر کرده است . در این میان محسن مهرعلیزاده که به عنوان فرد اصلاح طلب شناخته میشود در بیانیه شماره دو خود عنوان کرد شرایط پیش آمده در این دور از انتخابات ریاست جمهوری و ناامیدی که بر فضای سیاسی جامعه حاکم شده است، نتیجه بی‎توجهی به خواست مردم و البته اتفاقات ناگوار گذشته‌ای است که ریشه در همین نگاه دارد. وی گفته جریان تحول‎خواه کشور اعم از نیروهای اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقل که به رویکرد شورای نگهبان در احراز صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری اعتراض دارند به درستی معتقدند، دایره انتخاب برای مردم کوچکتر شده است. حال با نگاه به آینده و با توجه به شرایط کشور، باید آگاهانه تصمیم گرفت تا در پیشگاه وجدان عمومی جامعه سربلند باشیم.
وی گفته وظیفه همه ما فعالان عرصه سیاست این است که امید به تغییر شرایط موجود را در دل جامعه زنده نگه داریم که اگر جز این اگر کنیم، بازی در زمین رقیب است.
وی برای اینکه نظر اصلاح طلبان را برای حمایت از خود جلب کند .مدعی شد که دولت وی دولت سوم خاتمی خواهد بود که باید با تکیه بر خواست جامعه مدنی با توجه به مطالبات مردم با مشورت روشنفکران و متخصصان امر تشکیل شود.وی همچنین در تویتی در نقد ابراهیم رییسی گفت آقایان مملکت داری را با خم رنگرزی و دادگاه اشتباه گرفته اند مکانیزم اقتصاد و بازار با باید و نباید و بگیر و ببند عمل نمی کند. فقط با اصلاح نهادهای اقتصادی نقدینگی به سمت تولید حرکت می کند و روند فرار سرمایه متوقف می‌شود.
در این میان ابراهیم رییسی هم با انتقاد از مخالفانش گفت که برخی از مردم دم می‌زنند اما نگاه آنها به مردم تشریفاتی است وی افزود خط امام، خط دلدادگی به خدا و توجه به مردم و رفع دغدغه‌های آنان است. امام خمینی ظلم و فساد را برنمی‌تابید. کسی خط امامی‌تر است که در عمل و سلوک با آن حضرت نزدیک‌تر باشد