اظهارات و واکنش‌های جناحهای اصولگرا در انتخابات

در حالی که گروه‌های میانه رو در ایران از عدم مشارکت مردم در انتخابات و روی کار آمدن کاندیدای متمایل به جریان تندرو در جمهوری اسلامی نگران هستند و تاکید دارند که عدم مشارکت در انتخابات می تواند همچنان که تا کنون هم مرسوم بوده است، به انتخابات کاندیدای انقلابی و تندرو بینجامد، محمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان با بیان این موضوع که با قهر کردن با صندوق‌های رای اتفاق بهتری رخ نخواهد داد، گفته است عدم شرکت در انتخابات موجب خواهد شد که وضعیت فعلی ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به نارضایتی مردم از عملکرد دولت، با بیان اینکه این نارضایتی باعث ایجاد مشکلات و نابسامانی‌هایی در کشور شده است، موضوع قطع برق را یکی از موارد این نابسامانی‌ها عنوان کرده و گفته است، این نابسامانی در مدیریت برق در روزهای اخیر باعث مشکلات بسیاری در بیمارستان‌ها، صنایع و منازل شده است.
حسینی با اشاره به اینکه گرفتاری‌هایی که دولت فعلی برای مردم ایجاد کرده، قابل انکار نیست، در عین حال خاطرنشان کرده است که با قهر کردن با صندوق‌های رای نه تنها اتفاق بهتری رخ نخواهد داد بلکه ممکن است همین وضعیت فعلی ادامه پیدا کند و دولت سوم آقای روحانی با حضور چهره‌هایی مانند جهانگیری تشکیل شود.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه با اشاره به اینکه خود مردم انقلاب کردند، و بعد هم جنگ را اداره کردند، گفت الان هم خود مردم باید در صحنه و پشت نظام باشند. وی افزود اگر قرار است تغییری انجام شود مردم باید با حضور در انتخابات این تغییر را ایجاد کنند.
حسینی اشکالات موجود در کشور را ناشی از ضعف مدیریت دانست و اظهار داشت این اشکالات ربطی به ساختار نظام ندارد. وی خاطرنشان کرد مردم می‌توانند با انتخاب یک رئیس جمهور توانمند و کارآمد و جهادی کمک کنند که اشکالات کاهش یابند.
وی افزود در عین حال خود مردم هستند که می‌توانند تصمیم بگیرند روند امروز که روز به روز هم مشکلات بیشتر می‌شود ادامه داشته باشد.
این فعال سیاسی همچنین اصلاح طلبان را در اداره دولت ناموفق دانست و اظهار داشت اصلاح طلبان حتی در شورای شهر تهران هم موجب ناراحتی مردم شدند. وی با انتقاد از اقدام شورای شهر تهران در نامگذاری خیابان ها اظهار داشت انتقاد مردم این است که شورای شهر منتظر است تا یک فردی مرحوم شود تا خیابانی را به نام او نامگذاری کنند. وی تاکید کرد مردم اگر از وضع فعلی راضی هستند باید تلاش کنند در مدیریت اجرایی کشور تحول ایجاد شود.
حسینی همچنین خواستار حاکمیت فضای عقلانی بر انتخابات شد، و ضمن بیان اینکه شور و نشاط و هیجان خوب است،‌ اظهار داشت انتخاب باید با بررسی و تامل انجام شود.
حسینی اراپه برنامه از طرف کاندیداها و همچنین گزارش درباره اقدامات قبلی را از جمله مواردی دانست که باید جزو مطالبات جدی مردم باشد.
در همان حال اقدامات برای معرفی و اجماع در خصوص کاندیداها همچنان ادامه دارد.
منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت که به نظر می رسد در صورت روی کار امدن اصولگراها گزینه اصلی این گروه خواهد بود و باید در انتظار دوره‌ی جدید دیگری از بی عملی در حوزه سیاست بین الملل بود، روز دوشنبه ضمن اعلام خبر درباره از برگزاری جلسه انتخاباتی با رئیسی اظهار داشت در این جلسه بر آمادگی شورای وحدت در سراسر کشور برای حمایت از وی به عنوان گزینه ارزشی، انقلابی، فسادستیز و عدالتخواه تاکید شده است.
متکی همچنین با بیان این موضوع که آیت‌الله موحدی کرمانی رئیس جامعه روحانیت مبارز و رئیس شورای وحدت از رئیسی برای برگزاری نشست مشترک دعوت کرده است اظهار داشت رئیسی عصر روز یکشنبه دوم خرداد در محل مرکزی دفتر جامعه روحانیت مبارز در نشست مشترک هیات رئیسه جامعه روحانیت و هیات عالی شورای وحدت شرکت کرده است.
وی اظهار داشت شورای وحدت اعلام کرده است که تنها گزینه مورد بررسی شورای وحدت از ماه‌ها قبل رئیسی بوده است.
بنا بر اظهارات متکی ابراهیم رپیسی در این نشست هدف از ورود خود به انتخابات را ایجاد تحول در ساز و کار کشورداری و توجه به فوری ترین مطالبات مردم عنوان کرده است..
همچنین متکی اظهار داشته است که رپیسی در این دیدار ضمن توجه و تقدیر از خدمات و دستاوردهای نظام در دهه های گذشته، بر ضرورت به کارگیری همه نیروهای ارزشی و انقلابی و ساماندهی شرایط گوناگون کشور تاکید کرده است.
جناح حامی رییسی انتخاب اورا فطعی میدانند و فکر می کنند که اگر مشارکت در انتخابات افزایش یابد مانند سال 76 و 92 شانس پیروزی انها از بین خواهد رفت . متکی نیز فکر میکند در صورت پیروزی رییسی به سمت وزارت امور خارجه دست پیدا خواهد کرد .