عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه وسرپرست رئیس تیم ایران در مذاکرات وین نیز در واکنش به اظهارات اخیر وزیر امور خارحه امریکا گفته بود امریکا به عنوان طرفی که برجام را ترک کرده است، باید اول تحریمهای خود را بردارد. پس از راستیآزمایی، ایران اجرای کامل برجام را از سر خواهد گرفت. آیا آمریکا آماده است؟”
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران نیز پیش از این در واکنش به سخنان آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در خصوص لغو تحریمهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داده و گفته بود لغو تحریمهای دوران ترامپ یک وظیفه قانونی است و یک اهرم مذاکره نیست. ظریف همچنین با اشاره به اینکه تحریمهای ترامپ کارآمدی لازم برای ترامپ نداشته است، اظهار داشت این تحریمها به درد دولت بایدن هم نخواهد خورد. وی در این یادداشت توئیتری گفته است امریکا باید میلیاردها دلار از پول مردم ایران را که به واسطه قلدری ایالات متحده در خارج از کشور مسدود شده آزاد کند. ظریف در پایان همچنین با اشاره به اینکه تاریخ انقضای میراث ترامپ تمام شده است،خطاب به جو بایدن رئیسجمهور آمریکا، از وی خواسته است که آن را رها کند به نظر میرسد که موضوع مذاکرات ایران و امریکا و همچنین توافق احتمالی بین ایران، امریکا و آژانس، گرچه یکموضوع کاملا بینالمللی است، اما علاوه بر اینکه بخش مهمی از چالشهای بینالمللی ایران را برطرف خواهد کرد، به یک موضوع تاثیرگذار داخلی هم تبدیل شده است.
بسیاری از فعالان سیاسی، نتیجه مذاکرات وین را در تعیین روند آتی سیاسی در داخل ایران نیز تاثیرگذار میدانند.
برخی از گمانهزنیها حاکی از این است که در صورت به نتیجه رسیدن قطعی مذاکرات در وین، شورای نگهبان با دست و دلبازی بیشتری دست به حذف کاندیداهای متعادل تر و به قول گروههای تندرو غربگراتر خواهد زد.
در عین حال برخی دیگر از فعالان سیاسی اظهار می دارند که اگر تا زمان اعلام اسامی توسط شورای نگهبان نتیجه قطعی مذاکرات وین اعلام نشود، در صورت موفقیت این مذاکرات، مردم با انگیزه بیشتری به کاندیداهای اعتدالی رای خواهد داد که بار دیگر نتیجه مذاکرات که مستقیما بر زندگی مردم تاثیرگذار است، بیثمر نشود.