واکنشها و ادعاها به کشته شدن رهبر داعش

به گزارش رویترز ترکیه و عراق و گروههای کرد مدعی شدند که در شکار ابوبکر البغدادی نقش اصلی در شناسایی وی را داشته اند این در حالی است که وزارت دفاع امریکا هیچ کدام رامورد تایید قرار نداده است. وزارت دفاع ترکیه روز یکشنبه اعلام کرد آنکارا قبل از عملیات آمریکا در استان ادلب که منجر به کشته شدن ابوبکر بغدادی، سرکرده گروه تروریستی داعش شد با آمریکایی‌ها تبادل اطلاعات داشته است.
این ادعای وزارت دفاع ترکیه در حالی مطرح شد که یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه خبری سی ان ان اعلام کرد ترکیه در قتل رهبرداعش هیچ نقشی نداشته است. همچنین ارتش عراق طی بیانیه‌ای اعلام کرد که سازمان اطلاعات این کشور محل اختفای سرکرده داعش را شناسایی کرده و به نیروهای آمریکایی که حمله هوایی را انجام دادند اطلاع داده بود.به گزارش رویترز، در بیانیه ارتش عراق آمده است که آمریکا عملیاتی را که طی آن رهبر داعش کشته شد را با بغداد هماهنگ کرده بود.فرمانده گروههای دمکراتیک کرد در سوریه نیز چنین ادعای مشابهی را مطرح کرد . این در حالی است که وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که هیچگونه اطلاعات موثقی درباره عملیاتی ادعایی ارتش آمریکا در حمله به محل اختفای البغدادی در ادلب سوریه در اختیار ندارد و گفته که اطلاعات ضد و نقیض درباره عملیات آمریکا، تردیدها درباره صحت و به خصوص موفقیت آمیز بودن این عملیات را افزایش می‌دهد.
بر اساس اعلام وزارت دفاع روسیه، جنگنده‌های آمریکایی روز گذشته و حتی طی روزهای اخیر حملات هوایی در ادلب انجام نداده‌اند. روسیه مدعی شده که هیچ پروازی در منطقه ادلب صورت نگرفته و انجام عملیات توسط ارتش امریکا را مورد تردید قرار داده است .