وزیر آموزش پرورش و مسئله معلمان بازداشتی


سيد محمد بطحايى وزير آموزش و پرورش در يك نشست خبرى به سوالات خبرنگاران مبنى بر وضعيت معلمان ،آموزش  و حواشى آن پاسخ داد .

بطحايى در زمينه ى برخورد  با اجراى سند 2030اعلام كرد :دربرخى موارد به بنده يادآورى شده كه قطعاً متذكر شدم و بعضى از جابجايى ها هم بدليل توجه نكردن به خطوط قرمز نظام آموزشى انجام گرفته كه در همان موارد هم تذكر لازم مبذول گرديده .بطحايى در حاليكه حساسيت بر اين سند را محتوايى ندانست و حساسيت آن را تنها به علت تغيير فرهنگ ايرانى و اسلامى مربوط دانست لازم دانست كه اجراى سند  در آموزش و پرورش متوقف گردد .

وزير آموزش و پرورش در خصوص سند مذکوراضافه كردكه اين سند قصد تغيير هويت و سبك زندگى دانش آموزان را دارد و ما اجازه نمى دهيم سندهاى اين چنينى به نظام آموزشى ما ورود پيدا كند ما گفتنى هاى گفتنى تر در ميانى اسلامى خود داريم كه هيچگونه نيازى به سندمذکورنیست. بطحايى به ديدار اخير معلمان و فرهنگيان با رهبرى اشاره كرد و به نقل از رهبر گفت :ما بايد سند تحول را در مدارس به اجرا در آوريم و هدف اين است كه فرزندانمان در ز مان خروج از مدارس به آگاهى و هوشمندى رسيده باشند و نيز به كشور خود عشق بورزند و براى نيل به چنين هدفهايى محتاج الزاماتی هستيم كه تنها با برگزارى دوره هاى آموزشى يا تنظيم و چاپ كتب به آن نخواهيم رسيد بايد فضا و تجهيزات آموزشى مناسب داشته باشيم .

بطحايى در ادامه به اعتراضات پنج شنبه ى گذشته ى معلمان پرداخت و ضمن تشكر از افرادى كه در روز تعطيل اين تجمع را صورت دادند تاكيد داشت :

براى بيان اعتراض و گلايه هاى فرهنگيان ، استانها جايگاه مناسبى را پيش بينى كرده انداما در موارد پيش آمده همكاران فرهنگى از آن استفاده نكردند

بطحايى اوضاع كشور را در حال جنگ توصيف كرد و در حاليكه متذكر شد كه دشمن تا پشت ديوار هاى خانه هاى ما آمده گفت :بايد در اين اوضاع ملتهب هوشمندانه تر مشكلات و مطالبات خود را بيان كنند

بطحايى در همين زمينه دغدغه هاى معترضين را در ارتباط با آموزش و پرورش دانست كه بندى از آن در خصوص معيشت است آن هم نه براى اينكه معلم در رفاه باشد بلكه تنها دغدغه ى معيشت نداشته باشد تا وظايف تخصصى خود را بهتر انجام دهد

بطحايى در پايان در خصوص بازداشت برخى معلمان  در بعضى از شهرها اعلام كرد در شهر همدان بودم كه به بنده خير دادند كه بعضى از همكاران آزاد شدند ولى در يك شهر هنوز دونفر در حبس هستند و به صورت جدى پى گير هستيم تا اين دو عزيز نيز آزاد و به آغوش خانواده بازگردند

وزیر آموزش پرور ش همه دغدغه خود را در توقف سند بین المللی 2030 گذاشته است در حالیکه صدای اعتراض عمومی معلمان را نا دیده میگیرد و هنوز کاری برای پاسخ به تقاضای انها انجام نداده است .