به گزارش رویترز ، جرمی هانت وزیر خارجه انگلستان وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد: اتحادیه اروپا و انگلیس به اعتماد نیاز دارند، چون روابط ما با همسایگان اروپایی خود تا ۲۵ سال آینده در معرض خطر است.
او درباره روند برگزیت گفت: هر دو طرف بریتانیا و اتحادیه اروپا به اعتماد و دقت نظر نیاز دارند، چون روابط ما با همسایگان اروپایی خود تا ۲۵ سال آینده در معرض خطر است.وزیر خارجه انگلستان در ادامه افزود به آخرین و مهم ترین مرحله مذاکرات برگزیت رسیده ایم. پیش از ۲۹ مارس یعنی ضرب الاجل خروج لندن از اتحادیه اروپا ما سعی خواهیم کرد که به راه حل دست یابیم .
گفتنی است توافق برگزیت میان اتحادیه اروپا و ترزا می نخستوزیر انگلیس با رای مخالف ۴۳۲ نماینده در مقابل رای مثبت ۲۰۲ نماینده پارلمان این کشور رد شد. وی سپس روند مذاکرات جدید را آغاز کرد؛ اما تا کنون نتوانسته است به حمایت کافی نمایندگان پارلمان کشورش دست یابد.
