جو بایدن معاون اول اوباما رییس جمهور سابق آمریکا روز گذشته در جمع انتخاباتی میان دوره ای کنگره آمریکا در ایالت فلوریدا حاضر شد و از مردم امریکا خواست با شرکت در انتخابات کنگره، رهبری جهان را به آمریکا بازگردانند. معاون اول دولت پیشین آمریکا با اشاره به خروج ترامپ از پیمان آب و هوایی پاریس افزود تغییرات آب و هوایی بزرگترین تهدید برای جوامع و اقتصاد ما است. این مساله را رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا و اعضای امنیت ملی هم تایید می کنند که تغییرات آب و هوایی بزرگترین تهدید است.
بایدن ادامه داد ده ها میلیون نفراز جنوب شرق آسیا به دلیل جنگ در ورای سرزمین هایشان مهاجرت کرده اند. حال این مساله تهدیدات بزرگتری را برای امنیت ملی ما به همراه دارد.
معاون اول باراک اوباما، جمهوریخواهان کنگره را اشخاص خوبی توصیف کرد که شجاعت لازم را در برابر رئیس جمهوری فعلی آمریکا ندارند و گفت آنها از ترس جریمه شدن و هزینه های نامحدود شجاعت سخن گفتن ندارند و گرنه بهتر از همه می دانند که چه اتفاقاتی می افتد. آنها می ترسند دست به کار شوند.
بایدن با اشاره به اینکه ترامپ در حالی پیروز شد که هیچ ترکیب سازماندهی شده برای اداره کشور نداشت، گفت ما به او اجازه و فرصت دادیم این کار را انجام دهد اما می بینید او مردی نیست که انتظار داشتیم. انتخابات کنگره و فرمانداران آمریکا روز 6 نوامبر 2018 برابر با 15 آبان 1397 برگزار می شود، در این انتخابات، تمام 435 عضو مجلس نمایندگان آمریکا و 35 عضو مجلس سنا و 36 فرماندار انتخاب می شوند.
