بازگشت موج مرگ کرونا، حکومت ناتوان در مدیریت بهداشتی و درگیر درغنی سازی هسته‌ای

در حالیکه موج پنجم کورونا که ناشی از ویروس دلتای میباشد کشور را در برگرفته ، حکومتی که بخاطر اعتقادات رهبر جمهوری اسلامی در نفی ورود واکسن و ادعاهای اغراق آمیز برخی نهادها در تولید واکسن و وزیری که دایما در حال مدح و تمجید رهبراست، فرصت طلایی واکسیناسیون را از دست داد و موج جدیدی از مرگ کشور را در برگرفته است . این در حالیست که سعید نمکی ادعای واکسیناسیون مردم با روزی ۴۰۰هزاردوز واکسن کرده بود که در عمل بر اساس آمار رسمی وزارت بهداشت ۱۱در روز یکشنبه فقط یازده هزار و ۲۱ دوز واکسن ‎کرونا زده شده. جدا از سیستان و بلوچستان وضعیت اپیدمی کرونا در بسیاری از نقاط کشور از جمله پایتخت رو به وخامت گذاشته و شهروندان تهرانی در شرایط قرمز کرونایی به سر می‌برند که به نظر میرسد که واکسن‎های موجود روی کرونای دلتا خوب عمل نمی‌کنندو با گسترش ویروس دلتا نیاز به بستری بالاتری در این ویروس مواجه است و همه سنی با ان در گیر میشوند و از سوی دیگر تخت بیمارستانی ای سی یو در شهرها عملا پرشده و ظرفییت بیمارستانی برای مریضهای جدید وجود ندارد ووضعییت وخیمی را در بیمارستانها شکل داده است .
همه کارشناسان معتقدند اگر در واکسیناسیون اقدام شده بود موج جدید ایجاد نشده بود . در این میان مافیای واکسن فایزر که احتمالابا حمایت نهادهای نظامی صورت میگیرد با ورود بیست ملیون تومانی واکسن فایزر عملا بازار را در دست گرفته این جریان گواهی رسمی فایزر متعلق به حکومت کردستان را میدهد که برای افراد پولدار قابل ابتیاع است . این در حالیست که عده زیادی به ارمنستان برای تهیه واکسن میروند که وضعییت اسفناکی را در مرزها ایجاد کرده است .
در این میان بدنبال سخنان دکتر هاشمیان پزشک بیمارستان مسیح دانشوری در نقد سعید نمکی که او را مستحق مجازات بخاطر تحقیر ایرانیها و جامعه پزشکی در مقابله با کورونا دانسته بود دکتر ولایتی رییس بیمارستان دانشوری و مشاور رهبر جمهوری اسلامی که در مسوولیت‌های بالاتری هم بوده و هست، دکتر هاشمیان را تهدید کرد و در نامه‌ای به او، تهدید کرد در صورت تکرار چنین مواضعی از سوی شما، ناچارم تصمیمات جدی‌تری بگیرم
روزنامه جمهوری اسلامی در انتقاد گفت نویسنده این نامه تهدیدآمیز نمی‌داند یک پزشک را که به خاطر احساس مسوولیت حرفه‌ای زبان به اعتراض گشوده، حتی اگر زیاده‌روی هم کرده باشد، نباید تهدید کرد. ود ادامه گفته شده که وجود چنین افرادی که اخلاق حکم‌رانی را رعایت نمی‌کنند کشور ما را به جایی رسانده که بعضی از مسوولانش به جای انجام وظیفه‌، به تملق‌گویی و دادن وعده‌های غیرعملی روی می‌آورند تا به مناصب بالاتر برسند یا در مناصب‌شان بمانند. و نتیجه این می‌شود که مردم ناچار می‌شوند به ارمنستان ‌بروند تا واکسن کرونا تزریق کنند.
این روزنامه در پایان گفته مشکل اصلی ما محروم بودن از اخلاق حکمرانی است. کسانی که مسئولیتی در حکمرانی برعهده می‌گیرند قبل از هر چیز باید به زیور اخلاق آراسته باشند که اگر چنین شود، در انجام وظیفه خود موفق خواهند بود و افراد وظیفه‌شناس را نیز، حتی اگر معترض باشند، به تلاش بیشتر ترغیب خواهند کرد.
در این میان برخی محافل رسانه ای در انتقاد از ساخت تعداد زیلدی واکسن گفته اند که ابتدا هرجور شده آتشِ خانه را خاموش کنید بعد به فکر ساخت وسایل جدید اطفای حریق باشید روزنامه اطلاعات گفته که نوع رفتار مسئولان درباره واکسیناسیون پرسش‌های بسیاری در متن جامعه برانگیخته که به صور مختلف از نقد تا طنز و حتی هجو در شبکه‌‌های اجتماعی ظهور کرده است
واین پرسشها هنوز کماکان پاسخ قانع‌کننده‌‌ای نگرفته‌اند.
این روزنامه همچنین پرسیده که چرا به جای تولید انبوه یک واکسن داخلی، تا به حال هفت نوع واکسن ساخته‌‌ایم که هنوز مردم از آن بهره‌‌ای نبرده‌اند؟ و چرا ترکیه ۸۵ میلیونی ۵۸ درصد مردمش را واکسینه کرده و ما که هفت نوع واکسن داخلی ساخته‌‌ایم و دست کم چهار نوع واکسن خارجی وارد کرده‌ایم تا دیروز طبق آمار رسمی وزارت بهداشت فقط ۲.۵ درصد جمعیت را واکسینه کرده‌‌ایم؟ این روزنامه استدلال تحریم را نیز رد کردئه است.
واقعییت این است که رهبر جمهوری اسلامی با ادامه سیاست غنی سازی و نیز دخالتهای منطقه ای وضعییت دشواری را رقم زده که حکومت نتوانسته در مقابله با کورونا از مرگ تعداد زیادی از مردم جلوگیری کند .و معلوم نیست که تا کجا این سیاست ادامه خواهد یافت .