در حالی که جامعه برای حضور گروههای تندرو در نهادهای اجرایی ایران و عملیاتی شدن سازوکارهای حکومت اسلامی آماده میشود، حسن عباسی یکی از تندروترین تئوریسینهای جریان پایداری و انقلابی در جلسه بصیرتافزایی انتخابات در هیات فاطمیون قم گفته است ولایتمداری یعنی اینکه اگر کسی رد صلاحیت شود، نسبت به رد صلاحیت خود اعتراض نکند. وی همچنین علامت ولایتمداری را این دانسته است که مانند سرداران سپاه که اعتراضی نسبت به رد صلاحیت نکردند، به عنوان پیاده نظام در ستاد نامزد اصلح فعالیت کند.
عباسی همچنین با اشاره به این که نیمی از مردم فرانسه حرامزاده هستند، دلیل لیبرال بودن فرانسه را حرامزادگی عنوان کرده و گفته است اگر لیبرالها در جایی پیروز شوند، حرام خواری و حرامزادگی را در جامعه گسترش خواهند داد. وی همچنین گفته است همتی یکی از بانیان حرامخواری در جامعه است که قانون بانکداری ربوی را دنبال میکند.
این در حالی است که بانکداری ربوی توسط مجتهدین و کارگزاران جمهوری اسلامی در جامعه گسترش یافته است و این خود مجتهدین اسلامی در جمهوری اسلامی بودهاند که با بانکداری ربوی موافقت کردهاند و بالاترین میزان بهرهبانکی و گستردهترین سیستم قانونی بانکداری ربوی را در کشور گسترش دادهاند.
حسن عباسی در بخش دیگری از سخنانش بااشاره به اینکه از روز شنبه پروژه اخراج حسن روحانی از مجلس خبرگان را آغاز خواهد کرد، وی را به خاطر دیدگاه کینزی در اقتصاد مورد انتقاد و هجوم قرار داده و نمایندگان مجلس خبرگان را به خاطر عدم اخراج او از دولت مورد سرزنش قرار داده است. وی گفته است فردی مانند حسن روحانی نمیتواند نائب امام زمان را انتخاب کند.
این اظهارات و همچنین اقداماتی که برای سازماندهی ریاست جمهوری صورت گرفته است که تمامی جریانهای مخالف حذف و انتخابات ریاست جمهوری با قطعیت پیروزی یکی از اصلیترین کاندیداهای ریاست جمهوری صورت پذیرد، همه نشاندهندهی این است که گروه و جریان انقلابی خود را به شدت برای پدیده جانشینی آماده میکند و تمام مقدمات را به گونهای سازماندهی میکند که موضوع جانشینی و گزینهی مناسب برای رهبری انقلابیون با کمترین میزان ریسک انتخاب شود و به جای علی خامنهای که برخی معتقدند ممکن است آخرین سالهای عمر او باشد، بنشانند.
وی همچنین طرح هدفمندی یارانهها را طرح لیبرالیستی دانست و با اشاره به اینکه هاشمی، خاتمی، احمدینژاد و روحانی لیبرالهایی بودهاند که طرح هدفمندی را اجرا کردهاند، تاکید کرده است که باید روزی هم برسد که قالالصادق و قالالباقر در کشور اجرا شود. وی همچنین گفت: علم اقتصاد مرده است، و علمی به نام اقتصاد وجود ندارد.
آنچه عباسی بیان میکند همان ایدئولوژی و برنامهای است که سالهاست طرفداران تفکر انقلابی در کشور دنبال میکنند و سالهاست با تدوین پایاننامهها و کتابهای متعدد با موضوع مدیریت اسلامی در متون دینی در تلاش هستند که آنها را اجرایی کنند و زمینهای را فراهم کنند که بتوانند این ادبیات را که بر اساس استخراج شاخصهای مدیریتی از متون دینی تولید شده است در نهادهای اجرایی و برنامهریزی در کشور اجرایی و عملیاتی کنند.
حالا به نظر میرسد که با روی کار آمدن دولت انقلابی این زمینه به خوبی فراهم شده است.