وعدههای عجیب و غریب کاندیداهای ریاست جمهوری همچنان ادامه دارد. در حالی که محسن رضایی با اشاره به تلاشها و دغدغههایش برای ارتقای ارزش پول ملی، روز یکشنبه در یکی از برنامههای تبلیغاتی خود اظهار داشت ارزش پول ایران را در بین کشورهای منطقه ارتقا خواهد داد، و برای تاکید بر امکانپذیر بودن چنین اقدامی خود را دکترای اقتصاد و تخصص خود را پول عنوان کرد، قاضیزادهی هاشمی دیگر کاندیدای ریاست جمهوری که وعدههای عجیب او در خصوص بهبود شرایط اقتصادی دستمایهی طنز در فضای مجازی شده است، روز یکشنبه با اشاره به برنامهریزیهای دولت انقلابی برای بهبود شرایط معیشتی مردم، اظهار داشت وی و همراهان او برنامهای را تدارک دیدهاند که طی آن، برای هر ایرانی بستهی غذایی ۳۰۰ هزار تومانی تامین خواهند کرد. وی دلیل این اقدام را دغدغهی دولت انقلابی برای بهبود وضعیت تغذیهي ایرانیان عنوان کرد و اظهار داشت این اقدام با این هدف صورت میگیرد که تمامی شهروندان ایرانی، امکان تغذیه مناسب را پیدا کنند.
به گفتهی بسیاری از کارشناسان، وعدههای اقتصادی کاندیداها، علاوه بر پوپولیستی بودن، نشاندهندهی ذهن غیر توسعهای کاندیداهای ریاست جمهوری هم هست که این افراد به جای آنکه برنامهای برای بهبود شرایط کلان اقتصادی و همچنین قرار دادن ایران در مسیر توسعه داشته باشند، با کمکهای مالی و مادی کوتاهمدت در تلاش هستند تا مشکلاتی از مردم را برطرف کنند که نه تنها برطرفکنندهی مشکلات جاری در کشور و رفع ریشهای مشکلات معیشتی کشور نیست، بلکه مشکلات بیشتری را ایجاد میکند و حل مساله اشتغال و تولید را که جدیترین مشکل کشور در زمینهی اقتصادی است، تا اطلاع ثانوی به تعویق میاندازد. ضمن اینکه بسیاری از ناظران تاکید دارند که اقدام به کمکهای حمایتی و جنسی به عموم مردم که از زمان محمود احمدی نژاد مرسوم شده است، علاوه بر جلوگیری از حل مشکلات، موجب آسیب دیدن کرامت انسانی مردم ایران نیز شده است و مقامهای جمهوری اسلامی ایران به جایی رسیدهاند که اعانه دادن به ملت ایران را موجب افتخار خود عنوان میکنند.
اظهارات محسن رضایی در خصوص افزایش ارزش پول ملی ایران در بین کشورهای منطقه نیز دستمایهی طنز در فضای مجازی قرار گرفته است و بسیاری با اشاره به بی اطلاعی وی از شرایط منطقه عنوان کردهاند که محسن رضایی با وجود درهم کویت که ارزش آن سه برابر دلار امریکاست و همچنین پول عمان که ارزش آن بیش از دو برابر دلار امریکا است چطور می تواند ارزش پول ایران را که هر دلار امریکا حدودا ۲۵۰ هزار برابر باارزشتر از آن است، بهبود دهد.
در همان حال عبدالناصر همتی همچنان در تلاش است تا با اقدامات متفاوت ، خود را کاندیدایی متفاوت از دیگر کاندیداها معرفی کند و این پیام را به حوزهی عمومی ارسال کند که که وی این ظرفیت را دارد که در قامت رئیس جمهوری متفاوت از دیگر کاندیداها، در عرصه رقابت حضور پیدا کند و آرای مردمی را از آن خود سازد.
همتی همچنین در اقدامی متفاوت از دیگر کاندیداهای ریاست جمهوری در یکی از برنامههای تلویزیونی همسر خود را به عنوان نمایندهی خود فرستاد تا از طرف وی به سوالات برنامه پاسخ دهد. همسر همتی با مانتو و بدون چادر در برنامهی تلویزیونی حاضر شد تا بتواند این تصویر را به فضای عمومی ارسال کند، که هم برخورد وی با حضور زنان در فضای عمومی جامعه از دیگر کاندیداها متفاوت است و هم اینکه همسر وی از نظر پوشش با دیگر کاندیداهای ریاست جمهوری متفاوت است.
وی در عین حال امیدوار است که اصلاحطلبان طبق روال سالهای اخیر با اقدام به حمایت از وی، به صورت سیستماتیک زمینه را برای ورود به کاخ ریاست جمهوری آماده سازند.
این در حالی است که اصلاحطلبان تمایل چندانی برای حمایت از همتی ندارند و همچنان تاکید دارند که با وجود رد صلاحیت جهانگیری که وی را کاندیدای اصیل اصلاحطلبان میدانستند، عدم شرکت اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری بیشتر یک اقدام اعتراضی برای اعتراض به انتخابات فرمایشی در جمهوری است. ضمن اینکه برخی از اصلاحطلبان تاکید دارند که همتی با حضور خودسرانهی خود در انتخابات بدون هماهنگی و همکاری با اصلاحطلبان عملا راه حمایت از خود را مسدود کرده است. گرچه در جبههی اصلاحات هم دوگانگی و تردید درباره حمایت یا عدم حمایت از همتی وجود دارد