چالشهای مربوط به مصاحبه محمد جواد ظریف همچنان ادامه دارد از یک سو یک منبع مطلع در قوه قضاییه به خبرگزاری صداوسیما گفته که بیست نفر از عوامل مرتبط با مصاحبه اخیر مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در پرونده انتشار صوت اظهارات ظریف از سوی دستگاه قضایی ممنوع الخروج شدند در عین حال حسینعلی حاجیدلیگانی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی از شکایت تعدادی از نمایندگان از رییس جمهوری و وزیر خارجه و همچنین درخواست تحقیق و تفحص از مرکز بررسیهای استراتژیک نهاد ریاست جمهوری خبر داد.وی گفت این موضوع در صحن علنی اجرایی خواهد شد.وی افزود در صورت تصویب این طرح در صحن علنی، شکایت نمایندگان جهت بررسی به قوه قضاییه ارجاع می شود.
همچنین برخی اخبار حاکی از هجوم نیروهای اطلاعات سپاه به دفاتر ریاست جمهوری و ضبط اسناد ومدارکی در این خصوص است.
در این میان حسامالدین آشنا نیز که از کار برکنار شده در اعتراض به این اقدام، ، تلاش کرده است تا خود را در این اتفاق بی تقصیر نشان دهد، وی با بیان این موضوع که خوب است تا دولت به جای دراز کردن حکیم باشی مسیرهای نفوذ را شناسایی کند، به ماموریت مجموعه تحت نظر خود برای تهیه مستند از دوران ریاست جمهوری روحانی اشاره کرده است و ادعا کرده است که این مصاحبهها به صورت صریح، دقیق و نظاممند طراحی و اجرا شده تا مرکز بتواند کارنامهی دولت را در طی این سالها ضبط و مستندسازی کند.
وی همچنین با انتقاد از برخوردی که صورت گرفته ادعا کرده است که برخی راهزنان حرفهای با شبیخونی سیاسی تلاش میکنند تا ضرورت این اقدام تاریخی را زیر سوال ببرند و با سرقت و انتشار نابهنگام فایلی صوتی، موجب شوند تا یک برنامهسازی آموزنده، روشمند و غیر محرمانه، مورد سوءاستفاده سیاسی و رسانهای قرار گیرد و یک معضل سیاسی و امنیتی جلوه کند.
این در حالیست که مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی با انتقاد از ظریف گفته چرا اقای ظریف این سخنان را در طول هشت سال گذشته و بصورت علنی مطرح نکرده که بخواهد همه را به یکباره بیان کند .
همه ناظران معتقدند علیرغم صحبت اشنا، وی از جنبه حقوقی مسئولیت حفظ اسناد را به عهده داشته است . و حمله روحانی نیز به منتشر کنندگان چیزی از وزن مسئولیت انها نمی کاهد هر چند برخی معتقدند که دولت مایل بود که این نوار منتشر شود تا بهانه ای برای کاستی هایش پیدا کند