سو مدیریت کرونا، اظهارات متناقض مقامات و افزایش بیماران بستری شده

سوء مدیریت‌ها در خصوص کرونا و همچنین اظهارات ضد و نقیض و تصمیمات ضد و نقیض و مبهم و کم‌توجهی فاحش در خصوص مقابله با کرونا همچنان ادامه دارد و در همان حال، شرایط کشور از نظر شیوع کرونا همچنان بحرانی است، ضمن اینکه افزایش مرگ و میرها نیز همچنان ادامه دارد و دولت همچنان تقصیرها و کوتاهی‌ها را به گردن مردم می‌اندازد و نقش خود را در وضعیت بحرانی ایجادشده همچنان حذف می‌کند.
در حالی که آغاز واکسیناسیون در بسیاری از کشورها به کاهش معنی‌دار تعداد مرگ‌ومیرها و ابتلاها منجر شده است، جمهوری اسلامی ایران و وزیر بهداشت همچنان در حال التماس به مردم برای رعایت پروتکل‌هاست و بی‌انکه اقدامی عملی برای کاهش وضعیت بحرانی انجام دهد همچنان با سلب مسئولیت از خود در تلاش است تا مردم را مقصر اصلی تشدید کرونا در کشور قرار دهد.
در حالی که امارها حاکی از اوج گرفتن تعداد مرگ و میرها در تهران و دیگر شهرهاست و تقریبا تمامی شهرهای ایران وضعیت بحرانی و قرمز دارند، وروز گذشته فقط هزار نفر در استان تهران بستری شدند و عملا تمام جراحیهای غیر اورژانسی هم قطع شد .دولت همچنان همان پروتکل‌های عادی را ادامه می‌دهد و نه تها محدودیت جدیدی را اعمال نکرده است بلکه از امکاناتی هم که در اختیار دارد و می‌تواند به کاهش فاحش مرگ و میر ها و ابتلاها بینجامد، استفاده نمی‌کند و حتی اقدامی برای کنترل بیماران یا محدود کردن آنها هم انجام نمی‌دهد.
این در حالی است که تخت‌های مراقبت ویژه تقریبا در تمام شهرها پر شده‌اند و به ویژه در مناطق محروم‌تر امکانات اولیه برای مراقبت ویژه از بیماران تنفسی ناشی از کرونا هم وجود ندارد.
به گفته‌ی ناظران شرایط در تهران به شدت بحرانی شده و در عین حال اقدامی پیشگیرانه و محدود کننده هم در سطح شهر توسط مسئولان ستاد کرونا انجام نشده است. علی اعطا سخنگوی هیات رئیسه شورای شهر تهران، روز چهارشنبه مسئولان متولی کرونا را مقصر اصلی اوج گیری مجدد کووید 19 دانسته و با تاکید بر ضرورت تعطیلی دو هفته‌ای تهران تعداد مرگ و میر روزانه کرونایی در تهران را فراتر از 60 نفر در روز دانسته و تاکید کرده است که این امار در حال افزایش نیز هست.
این شرایط در حالی بحرانی شده است که به گفته‌ی کارشناسان امکان کنترل و محدود سازی بیماران کرونایی حداقل در شهرهای بزرگ به سهولت برای دولت وجود دارد و دولت با کنترل و محدود کردن بیماران و مبتلایان نقش قابل توجهی در کاهش تعدا مبتلایان دارد.
دولت در حالی تقصیر اصلی در خصوص شیوع کرونا در کشور را به گردن مردم می‌اندازد که به راحتی با محدود کردن بسیاری از اقدامات می‌توانست تا حدود زیادی به کاهش تعدا مبتلایان و مرگ و میرها کمک کند.
تقریبا هیچ محدودیت تاثیرگذاری توسط ستاد ملی مقابله با کرونا برای ترددهای نوروزی اعمال نشد و برعکس بسیاری از تورها و سفرهای نوروزی با کاهش هزینه‌های تورها، افزایش یافت که به گفته‌ی تحلیلگران در افزایش بحرانی تعداد و مبتلایان و بحرانی شدن مرگ و میرها تاثیر قابل توجهی داشته است.
این در حالی است که ستاد ملی مقابله با کرونا به راحتی امکان محدود کردن این سفرها و همچنین تشدید اقدامات نظارتی به این منظور را دارد اما همچنان به همان پروتکل‌های قدیمی ادامه می‌دهد و اقدام محدودکننده و تظارتی جدیدی را اعمال نکرده است.
در حالی که تعداد مرگ و میرها در پایان سال گذشته به کمتر از50 نفر در روز رسیده بود، با بی‌توجهی‌های صورت گرفته توسط دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا در اعمال محدودیت‌های کرونایی در پایان سال، در حال حاضر تعدا مرگ و میرها دوباره سه رقمی شده و کادر درمانی در سراسر کشور نسبت به بحرانی شدن شرایط در هفته آینده هشدار داده و تاکید کرده اند اگر محدودیت های شدید وضع نشود و قرنطینه در شهرهای بحرانی صورت نگیرد، شرایط در کشور به ویژه در هفته های آینده و با شیوع بیشتر بیماری بحرانی تر خواهد شد. کلیت حکومت در مقابل این وضعییت به شدت در افکار عمومی زیر علامت سوال قرار گرفته اند