الیوت آبرامز و توصییه‌هایش به دولت جو بایدن در تداوم سیاست فشار حداکثری

الیوت آبرامز، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران و ونزوئلا، در مصاحبه اخیر خود هدف دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور کنونی آمریکا، از فشار حداکثری را اعمال فشار علیه تهران، ایجاد اهرم فشار علیه ایران و کشاندن این کشور به پای میز مذاکره عنوان کرد.
او در پاسخ به این سوال که علیرغم عدم حضور ایران در پای مذاکره آیا سیاست فشار حداکثری ترامپ را یک موفقیت می‌داند، گفت هدف فشار حداکثری، ایجاد اهرم فشاری بود که توسل به آن ایران را مجبور به متوقف کردن اقدامات شرورانه‌اش کرد. رئیس جمهور آمریکا همیشه بر این باور بوده و بار‌ها اعلام کرده مذاکرات با ایران امری محتمل است. هدف او از این سیاست نیز نیل به این هدف است که اکنون به آن رسیده‌ایم.او افزود بدون فشار حداکثری همکاری میان کشور‌های عربی از جمله بحرین، و امارات با اسراییل امکان‌پذیر نبود.
آبرامز گفت برای حفظ سیاست فشار حداکثری، همکاری و همراهی اتحادیه اروپا، و به طور خاص تروئیکای اروپایی، نیازی مبرم است
وی همچنین به دولت بعدی آمریکا نیز توصیه کرد از این سیاست که به ادعای او موفقیت‌آمیز بوده، حتما علیه ایران بهره گیرند.
آبرامز قبلا ابراز خوش‌بینی کرد بود که دولت بایدن تنها در صورت توسل به ابزار تحریم اقتصادی یا همان کارزار فشار حداکثری قادر به مذاکره با ایران برای حصول توافقی بهتر خواهد بود. وی افزود رئیس جمهور آینده برای گرفتن امتیازات جدید در مذاکره با ایران باید از اهرم تحریم‌های دولت فعلی بهره خواهد برد.
ابرامز افزود شرکای اروپایی ما خواستار تمدید بند‌های زوال‌پذیر توافق هسته‌ای ایران هستند. آن‌ها به وضوح خواستار رسیدگی به برنامه موشکی تهران و نیز رفتار‌های منطقه‌ای این کشور هستند