تاکید حداد عادل دردریافت زمین و امکانات بنیاد مستضعفان با دستور رهبر

در ادامه‌ی واکنش‌ها به اظهارات پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفین در خصوص تصرف غیرقانونی بسیاری از املاک بنیاد توسط مدیران جمهوری اسلامی برای استفاده‌های شخصی یا نهادی، این بار غلامعلی حداد عادل مدیر مدارس فرهنگ در واکنش به اظهارات اخیر پرویز فتاح در زمینه ملک هشت هزار متری و خانه مدرسه فرهنگ، ضمن اعتراض به پرویز فتاح اظهارات او را نادرست خواند و وی را متهم کرد این اظهارات را برای تبدیل خود به قهرمان و فرشته نجات عنوان کرده است. حداد عادل با ارسال نامه‌ای نسبت به اظهارات فتاح در خصوص تصرف یک ملک چهارصد میلیارد تومانی و نیز یک ملک دویست میلیارد تومانی توسط حداد عادل اظهار داشت سخنان فتاح موجب ایجاد ابهام در خصوص این مدارس شده است. حداد عادل در بخشی از این نامه با اشاره به اینکه مدارس فرهنگ با توجه به نگرانی‌های آیت‌الله خامنه‌ای در خصوص وضعیت ناهنجار مدارس علوم انسانی تاسیس شده و هدف از تاسیس مدارس فرهنگ احیای رشته علوم انسانی در کشور بوده است. وی اظهار داشت ایت‌الله خامنه‌ای به منظور حمایت از تشکیل این مدارس، دستور واگذاری خانه‌ای را به مدرسه در سال ۱۳۷۲ صادر کرده است.
حداد در این نامه به پرداختن به ضرروت تشکیل مدارس علوم انسانی و بی ‌انکه به موضوع اصلی مورد اشاره فتاح در خصوص تصرف ملک عمومی اشاره‌ای کند به تحول مثبت ناشی از تاسیس این مدارس اشاره کرد و با بیان این موضوع که فرزند خود فتاح نیز در همین مدرسه تحصیل کرده است، موضوع را از تصرف ملک به اهمیت وجود این مدرسه کشانده است. وی اظهار داشت این ملک با این هدف به مدارس فرهنگ واگذار شده که پس از ساخت مدرسه در زمینی که توسط بنیاد به این منظور اختصاص یافته، به بنیا بازگردانده شود. وی اظهار داشت ساخت این مدرسه از سال ۷۴ تا سال ۹۸ به علت مشکلات اداری به تعویق افتاده است و در حال حاضر هم مشخص شده است که به علت گسل اماکن ساخت مدرسه در این محل وجود ندارد.
این اظهارات حداد عادل مورد انتقاد گسترده‌ای واقع شده است و بسیاری با اشاره به اینکه حداد عادل با وجود امکانات مالی و غیرمالی که در اتخیار دارد در بیست سال نتوانسته حتی یک مدرسه بسازد به ناتوانی او در انجام مشاغل متعددی که در اختیار دارد اشاره کرده و ناتوانی حداد عادل از ساخت یک مدرسه طی بیست سال را مورد انتقاد قرار داده‌اند.
در عین حال اظهارات حداد عادل در خصوص در اختیار قرار گرفتن زمینی از بنیاد برای ساخت مدرسه نیز مورد انتقاد قرار گرفته و تاکید شده است که با توجه به خصوصی بودن مدارس فرهنگ و دریافت عایدی آن توسط بخش خصوصی، چطور می‌توان از ملکی با قیمت نجومی برای ساخت یک مدرسه با عواید چشم‌گیر برای بخش خصوصی استفاده کرد.
گرچه حداد عادل در این نامه تاکید کرده است که مدرسه فرهنگ یک موسسه اقتصادی نیست و موسسان از آن سودی نمی‌برند، اما بسیاری از مطلعان از درامد بالای این مدارس خبر داده و تاکید دارند که بخش مهمی از این درامد پس از کسر هزینه‌های جاری در اختیار موسسان و دارندگان این مدارس قرار می‌گیرد.
حداد عادل در ادامه‌ی اظهاراتش به حقوق ۱ میلیون و ۷۰۰ هزرارتومانی و ۲ میلین و ۴۰۰ هزارتومانی فرزندانش با وجود تحصیلات عالی در این مدارس تاکید کرده و عنوان داشته است که افراد بدون قصد منفعت مالی در این مدارس مشغول به کار هستند.
این اظهارات در حالی عنوان می شود که در ایران در حال حاضر حداقل حقوق دبیراند دبیرستان کمتر از ۴ میلیون تومان نیست و حقوق کمتر از ۲ میلیون تومان که مورد ادعای حداد عادل قرار دارد حتی از حداقل دستمزد کارگری در ایران نیز کمتر است.
این در حالی است که فتاح از بازگرداندن ملک صحبتی نکرده بود بلکه با اشاره به قیمت ملک تاکید کرده بود اجاره این ملک به روز نیست و حداد عادل باید اجاره این ساختمان را به روز کند.