رجب طیب اردوغان، روز سهشنبه در نشست هفتگی فراکسیون حزب عدالت و توسعه در مجلس ترکیه به سخنان جان بولتون اعتراض کرد وگفت که اظهارات جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا در خصوص خروج نیروهای آمریکایی از سوریه غیرقابل قبول است.او گفت جان بولتون با درخواست تضمین برای یگانهای کرد سوریه از ابراهیم کالین همتای ترک خود، مرتکب اشتباه بزرگی شده است. برای ما به هیچ وجه امکانپذیر نیست که تن به چنین سازشی بدهیم.
اردوغان در بخش دیگری از سخنانش نبرد کردهای سوریه علیه داعش را یک دروغ بزرگ توصیف کرد.
رجب طیب اردوغان بار دیگر تهدید به اجرای عملیات نظامی علیه یگانهای مدافع خلق کرد در شمال سوریه کرد؛ اوهمچنین بعدا در خصوص دلیل خودداری از دیدار با وی، به خبرنگاران گفت: همتای جان بولتون، ذاتاً “ابراهیم کالین” است؛ از همین رو قرار بر آن شده بود که ابراهیم کالین با وی دیدار کند.
اردوغان همچنین گفت ما نیز اگر ضروری میدانستیم به درخواست دیدار با وی در صورت نیاز پاسخ مثبت می دادیم؛ ولی ابراهیم کالین و بعد از آن نیز رئیس ستاد فرماندهی نیروهای مسلح ترکیه، دیدارهای مورد نیاز را با آنان انجام دادند. ما اکنون کارهای فشردهای داریم؛ در حال حاضر نیازی به چنین دیداری نیست.
