ترزامی و رد برگزاری رفراندوم دوم برگزیت

به گزارش رویترز ترزا می، نخست وزیر انگلیس در پارلمان این کشور با رد درخواست برگزاری رفراندوم دوم بر سر خروج این کشور از اتحادیه اروپا گفت همه پرسی جدید بر سر این موضوع غیردموکراتیک است و اعتماد مردم را از بین خواهد برد.او افزود اکثریت نمایندگان مجلس با خروج این کشور از اتحادیه اروپا موافقند و او تمام تلاشش را برای اجرای برگزیت به کار خواهد برد.
ترزا می‌ ضمن ارائه گزارش سفرش به مقر اتحادیه اروپا در بروکسل و دیدار با مقامات این اتحادیه افزود آنان تاکید کرده اند که توافق بدست آمده تنها توافق ممکن است و درباره تصمیماتی که موجب نگرانی نمایندگان پارلمان انگلیس بر سر موضوع ایرلند شده است اطمینان داده اند که موقتی خواهد بود.
او گفت با مقامات اتحادیه اروپا به این نتیجه رسیدیم که برگزیت امکان پذیر است و اکنون مجلس بصورت کاملا دموکراتیک می‌تواند در این باره نظر دهد
صحبت‌های نخست وزیر انگلیس که با واکنش و هیاهوی نمایندگان همراه بود بار‌ها به علت فریاد‌های مخالف قطع و رئیس مجلس مجبور شد نمایندگان را به ارامش فراخواند و از آنان خواست اجازه دهند نخست وزیر به سخنانش ادامه دهد.جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر با انتقاد شدید از ترزا می‌ و رویکردش در اجرای برگزیت گفت نخست وزیری داریم که کشور ما را به سوی بحران ملی هدایت می‌کند. او گفت نخست وزیر می‌داند مجلس از توافقش حمایت نمی‌کند و توافق را هم نتوانست تغییر دهد بنابراین به رویکرد کشتن زمان روی آورده که مجلس ناچار شود یا به توافق او رای دهد یا مجبور شود بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج شود.