ملاقات دوم ترامپ ورهبر کره شمالی

دونالد ترامپ روز شنبه به خبرنگاران گفت او و کیم جونگ‌اون احتمالا برای دومین بار، اوایل سال 2019 دیدار خواهند کرد. البته ترامپ هنوز تاریخ دقیقی برای این دیدار مشخص نکرده‌است. او همچنین تاکید کرد که روابط خوبی با رهبر کره شمالی دارد
در این میان مون جائه این رئیس جمهور کره جنوبی، که در کنفرانس جی بیست در آرژانتین با دونالد ترامپ همتای آمریکایی خود دیدار کرده بود جزئیاتی را از وعده های ترامپ به کیم جونگ اون رئیس جمهور کره شمالی فاش کرد.
آنطور که خبرگزاری دولتی کره جنوبی می‌گوید در جریان آن دیدار دو طرف توافق کردند تحریم‌های فعلی علیه کره شمالی، تا زمانی‌که پیونگ‌یانگ به‌طور کامل از سلاح اتمی عاری نشده، حفظ شود.مون جائه‌این افزوده است که رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان گردهمایی سران کشورهای گروه ۲۰، از او خواسته این پیغام را به کیم جونگ‌اون، رهبر کره شمالی، برساند.
رئیس‌جمهوری کره جنوبی در جمع خبرنگاران گفت پیام او این بود که رئیس‌جمهوری ترامپ نگاه بسیار دوستانه‌ای به کیم جونگ‌اون دارد و او را دوست دارد، و امیدوار است که کیم، مابقی توافقات صورت‌گرفته را اجرا کند، و در آن صورت آماده است به هرآن‌چه کیم خواسته، جامه عمل بپوشاند.
مون جائه‌این همچنین گفت ممکن است تا غیراتمی شدن کامل کره شمالی، برخی اقدامات موازی صورت گیرد؛ اقدامات موازی لزوما به‌معنی کاهش یا برچیدن تحریم ها نیست، بلکه ممکن است به‌معنی تاخیر یا کاهش رزمایش کره جنوبی و آمریکا، ارائه کمک‌های انسان‌دوستانه و حتی برخی سفرهای غیرسیاسی، مانند سفر هیئت‌های ورزشی و فرهنگی باشد.
کره شمالی، نارضایتی خود را از برخی مسائل مانند ادامه وضعیت آماده‌باش جنگی در مرز دو کره، ادامه رزمایش‌ها و ادامه تحریم ها بیان کرده است .