واکنش واعظی به اظهارات جهانگیری

در پی سخنان اخیر جهانگیری در این خصوص که وی حتی حق تغییر منشی خود را هم ندارد، شایعات در خصوص استعفای وی از پست معاون اولی شدت گرفته است. برخی تاکید کرده‌اند در شرایطی که وی نقشی در دولت ندارد، بهتر است دولت را ترک کند.
با این وصف واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور که گفته می‌شود فشار برای استعفای جهانگیری بیشتر از جانب او صورت می‌گیرد، این موضوع را تکذیب کرده و گفته است جهانگیری نقش بسیار پررنگ و تعیین‌کننده‌ای در دولت یازدهم و دوازدهم داشته و دارد. واعظی همچنین گفته است انتشار خبر جداشدن جهانگیری از دولت، یکی از شایعاتی است که توسط امریکا و سایر کشورهایی که می‌خواهند روی ناکارامدی نظام سرمایه‌گذاری کنند، منتشر شده است.
وی همچنین با بیان این موضوع که جهانگیری نفر دوم دولت است، گفته است همه وزرا و همه اعضا دولت موظف هستند با وی هماهنگ باشند.
رئیس دفتر رئیس جمهور در واکنش به سخنان جهانگیری در این خصوص که وی حتی اختیاراتی برای تعویض منشی خود را هم ندارد، گفته است رسانه‌ها سخنان جهانگیری را درست منتقل نکرده و اظهارات جهانگیری در این خصوص که وی حتی توان جابجایی منشی خود را هم ندارد در واکنش به درخواست شریعتمداری برای افزایش اختیارات بسیار بالای وزرا بوده است.
وی همچنین گفته است در سخنرانی مقام‌های دولتی این لحن که متکی بر تواضع و نزدیک به طنز است فراوان وجود دارد و درست نیست که رسانه‌ها بر اساس آن معرکه درست کنند.
در همین حال، برخی فعالان سیاسی هم در واکنش به اخباری در خصوص احتمال کناره‌گیری جهانگیری از دولت، تاکید دارند که با رفتن افراد اتفاق ویژه‌ای رخ نمی‌دهد. وی در عین حال گفته است بعید است که در شرایط پر ریسک فعلی، وی بخواهد دولت را ترک کند. اظهارات سال گذشته جهانگیری در خصوص ارز، و ابلاغ ممنوعیت مبادلات ارزی توسط وی، ‌لطمه بزرگی به اعتبار وی به عنوان یکی از معتمدترین افراد شاخص در دولت روحانی زد. برخی با بدبینی، اظهارات وی را ناشی از تلاش برخی از چهره‌ها برای تخریب وی دانستند و گفتند اظهارات ارزی جهانگیری تحت تاثیر سخنان مشاورانی که قصد تخریب او را داشتند ارائه شده است. سخنان جهانگیری در خصوص ارز و پیشنهاد ارز ۴۲۰۰ تومانی توسط وی، در ماه‌های اخیر به دستمایه‌ی طنز تبدیل شده است،