ظریف ، قبول امکان مذاکره و رد توافقی بهتر از برجام

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران روز چهاشنبه در گفتگو با شبکه جهانی بی بی سی، با بیان این موضوع که مذاکره با وزیر امور خارجه امریکا غیرممکن نیست، خاطرنشان کرد حتی در صورت مذاکره با امریکا نیز دستاوردی بهتر از برحام به دست نخواهد آمد.
وزیر امور خارجه ایران همچنین اقدامات اروپا پس از خروج امریکا از برجام را بسیار خوب توصیف کرد و اذعان کرد تعهدات اتحادیه اروپا برای حفظ برجام، بهتر از آن چیزی است که انتظار می‌رفت.
ظریف تلاش‌ها برای حفظ برجام پس از خروج امریکا از برجام را بسیار دشوار توصیف کرد و با اشاره به نقش فراگیر دلار امریکا در نظام مالی بین‌المللی حفظ برجام را کاری بسیار دشوار دانست.
وی در عین حال تاکید کرد جامعه بین‌المللی باید تصمیم بگیرد که آیا مایل است به امریکا اجازه حکمرانی بدهد. وزیر امور خارجه ایران همچنین با اشاره به توافق دوصفحه‌ای امریکا و کره شمالی، گفت نتیجه دیدار روسای جمهور امریکا و ایران در نهایت یک عکس یادگاری و یک سند دو صفحه‌ای خواهد بود، در حالی که در حال حاضر سندی ۱۵۰ صفحه‌ای وجود دارد که کلمه به کلمه، نه فقط از سوی و آمریکا بلکه از سوی ۶ قدرت دیگر مذاکره شده است.
وی گفت می‌تواند به رئیس جمهور امریکا اطمینان دهد که در نهایت توافقی بهتر از برجام نصیب آمریکا نخواهد شد.
اظهارات ظریف در خصوص این موضوع که توافقی بهتر از برجام نصیب امریکا نخواهد شد، در حالی ابراز می‌شود که ترامپ به شدت قصد دارد میزان تعهدات ایران را در توافق احتمالی بین ایران و امریکا افزایش دهد.