ثبت نام رییس جمهور سابق برزیل برای انتخابات از زندان

لولا دا سیلوا، رئیس جمهور سابق برزیل که هم‌اکنون در زندان به سر می‌برد، روز پنج‌شنبه خود را به عنوان نامزد حزب کارگر، برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور معرفی کرد.
الته هنوز مشخص نیست که به لولا اجازه داده شود در انتخابات شرکت کند چرا که او به اتهام فساد، حکم حبس دوازده سال خود را می‌گذراند. او منتظر حکم تجدید نظر از سوی دادگاه در این زمینه است
در این میان دهها هزار نفر از هوادارنش، طی تظاهراتی به سمت دادگاه عالی انتخابات برزیل رفته و به سود او شعار دادند و خواستار مجوز حضور وی در انتخابات شدند .
پیش‌بینی می‌شود که کمیسیون انتخابات از نامزدی او جلوگیری کند چرا که بر اساس قانون، لولا به دلیل صدور حکم نهایی، نمی تواند نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود.
با این حال، به رغم زندانی بودن لولا در آوریل گذشته، اما او در تمامی نظرسنجی‌های انتخابات ریاست جمهوری، پیشی گرفته است.