تداوم تلاش های دولت رییسی برای افزایش درآمد از راه‌های غیرمتعارف و سرقت از کیسه مردم

جمهوری اسلامی و بخش‌های مختلف آن به شکل خستگی‌ناپذیری در تلاش برای کسب درآمد و جبران کسری بودجه خود از طریق مردم هستند.
اخرین ترفند دولت جمهوری اسلامی کسب درآمد از طریق پلاک‌های خودروها در ایران است که به تازگی توسط رئیس پلیس راهور فراجا بیان شده است. دولت بازار اسکناس و شماره‌های تلفن را به شدت آلوده کرده و‌حالا در تلاش است تا بازار پلاک خودرو را هم‌ به همان وضعیت دچار کند.
کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه هم‌اکنون ۴.۵ میلیون پلاک رُند در کشور وجود دارد، از پیشنهاد پلیس به دولت برای فروشی کردن پلاک‌های رند خبر داده و گفته است پلیس به دولت پیشنهاد داده تا پلاک‌های رُند را فروشی کند تا افرادی که می‌خواهند هزینه آن را پرداخت و پلاک رُند دریافت کنند.
هادیانفر همچنین با بیان این موضوع که پلاک رُند” پلاکی است که همه اعداد آن و یا ۴ یا ۵ رقم آن تکراری است، مدعی شده است در حال حاضر ۴.۵ میلیون پلاک رُند وجود دارد که پلیس همه آن‌ها را جمع آوری و توقیف کرده است.
رئیس پلیس تهران، دلیل توقیف پلاک‌ها را جلوگیری از خرید وفروش آنها عنوان کرده و گفته است پلیس به دولت پیشنهاد داده که مانند شماره تلفن‌های رند، امکان خرید و فروش پلاک‌های رند هم فراهم شود تا افرادی که تمایل دارند، هزینه آن را پرداخت کنند و صاحب این پلاک‌ها شوند.وی اظهار داشت مقرر شده است تا پول خرید و فروش پلاک‌های رُند به خزانه دولت واریز شود.
بنا بر اظهارات رئیس پلیس در صورت موافقت دولت با اجرای این طرح، این طرح را در قالب لایحه به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد تا خرید و فروش این پلاک‌ها قانونی شود.
رئیس پلیس تهران با بیان این موضوع که پلاک‌های موجود خودروها که سه رفم آنها تکراری است، گفته است پلاک‌هایی با سه رقم تکراری از نظر پلیس رُند محسوب نمی‌شود. وی تصریح کرده است پلاکی که فقط دو عدد یا یک عدد تکراری داشته باشد از نظر پلیس رُند است.
وی همچنین گفته است پلیس می‌تواند جلوی تکرار یک یا دو عدد را بگیرید و بیشتر از آن امکانش نیست چراکه عدد کم می‌آید و شماره‌گذاری خودرو با مشکل رو‌به‌رو می‌شود.هادیانفر در ادامه تصاویر مربوط به پلاک‌هایی با یک یا دو‌عدد تکراری را جعلی و فوتوشاپی خواند.
بر خلاف اظهارات رئیس پلیس تهران، علاوه بر این که پلاک‌های با یک یا دو‌رقم تکراری در بین خودروها وجود دارد، پیش از این اداره راهنمایی و رانندگی پلاک‌هایی با سه رقم تکراری را هم به فروش رسانده است و یا این که با استفاده از روابط آنها را به افراد خاصی واگذار کرده است.
این پیشنهاد که به صورت رسمی توسط رئیس پلیس ارائه شده است، نشان می‌دهد دولت به وضعیتی دچار شده که دیگر حتی ابایی هم از این ندارد که بازار سیاه درست کند و‌ برای کسب درآمد به بازار دلالی دامن بزند . جالب این است پلاک فروخته شده را توقیف کردند تا با قیمت بالاتر به فرد دیگری بفروشند این در تاریخ خرید و فروش پلاک در جهان سابقه ندارد و نشان میدهد حکومت به چه انحطاطی مبتلا شده که برای کسب درامد به چنین اقداماتی متوسل میشود .
دلالی دولت در بازار تلفن همراه، قیمت برخی شماره‌ها را تا میلیاردها تومان افزایش داده است و شماره‌هایی با یک شماره تا مبالغی در حدو‌د دو تا سه میلیارد تومان به فروش می رسد.
دولت پیش از این سال‌ها از طریق شماره‌های رند اسکنااس ها نیز بازاری درآمدی برای خود ایجاد کرده بود و با کنترل ورود این اسکناس‌ها به بازار، به بازار دلالی اسکناس نیز که در حال حاضر به بازاری پرسود تبدیل شده دامن زده است.
در رسال‌های اخیر و با کاهش میزان چاپ اسکناس، خرید و فروش مستقیم اسکناس‌های معمولی توسط بانک‌مرکزی نیز به معضل دیگری در بازار سرمایه تبدیل شده است.
گرچه بانک‌مرکزی رسما اعلام نمی‌کند که اسکناس خرید و فروش می‌کند، اما وجود باکس‌های اسکناس در تیراژهای بالا در بازار و‌در شرایطی که بانک‌ها به مشتریان پول نقد نمی‌دهند، نشان می‌دهد که این اسکناس‌ها فقط از طریق خود بانک‌ مرکزی و‌از طریق پرداخت هزینه‌های بالاتر از قیمت اسمی اسکناس‌ها امکان ورود به بازار را پیدا می‌کنند.
به گفته تحلیلگران، دولت یک بار با افزایش چاپ پول بی‌پشتوانه در حال افزایش تورم است و یک‌بار با افزایش قیمت اسمی اسکناس‌ها به بحرانی شدن بازار پول دامن می‌زند.