ریاست جمهوری مصر در بیانیهای در سوگ خانم جهان السادات، او را الگویی برای زنان مصری توصیف کرده که از همسرش در سختترین شرایط ممکن حمایت کرده تا به پیروزی تاریخی در جنگ باشکوه اکتبر (۱۹۷۳) برسد.
هم چنین، عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر، با صدور حکمی ضمن اعطای نشان «الکمال» به خانم جیهان السادات دستور داد یکی از بزرگراههای قاهره را به نام او نامگذاری کنند.
پس از انقلاب ۵۷ در ایران و خروج محمدرضا شاه پهلوی و خانواده سلطنتی از کشور، بسیاری از کشورهایی که ادعا می کردند دوست شاه فقید بودند، از پذیرش او خودداری کردند. اما انور سادات که روابط نزدیکی با محمدرضا شاه داشت، از او دعوت کرد تا به مصر برود.
شهبانو فرح پهلوی، در پیامی درگذشت جهان سادات، را تسلیت گفت.
در این پیام آمده: «من به سوگ دوستی نشستم که در تلخترین روزهای زندگی خانواده ما، در کنار ما بود و از مهر و دوستی فروگذار نکرد».
در بخش دیگری از پیام شهبانو فرح پهلوی آمده است: «در گذر از این سالهای تلخ، هربار که من و فرزندانم به مناسبت سالگرد درگذشت پادشاه فقید به قاهره سفر میکردیم، بانو جهانسادات در کنار ما بود، و ناهمواریهای جهان را با دوستی و همدلی و مهربانی هموارتر میکرد. بانو جهانسادات در سختترین و حساسترین دوران زندگی همسرش، پشتیبان و یار او بود، گامهای بلندی در جهت احقاق حقوق زنان سرزمینش برداشت، و نامش به عنوان یکی از فعالان موثر در رفع تبعیض از زنان بر صفحات تاریخ منقوش است».
شاهزاده رضا پهلوی نیز در پیامی، درگذشت همسر انور السادات را به خانواده السادات و مردم مصر تسلیت گفت.
شاهزاده در این پیام نوشت: «بانو جهانسادات، یک دوست وفادار برای خانواده من و ملت ایران بودند و من هرگز حمایت و سخاوت ایشان و رئیسجمهوری سادات در حق پدرم را فراموش نمیکنم».