دولت روحانی و نوشدارو پس از مرگ سهراب برای بازندگان بازار بورس

حسن روحانی رئیس جمهور ایران روز پنجشنبه در مراسم افتتاح طرح های صنعتی و معدنی در استان کرمان، ارزش این افتتاح در استان کرمان را 40 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و ضمن اینکه آن را نشانه‌ی توانمندی ملت، و برنامه‌ریزی و کارآمدی دولت و ملت دانست، اظهار داشت دولت توانسته است این پروژه‌ها را در سخت‌ترین شرایط جنگ اقتصادی به ثمر برساند.
وی با اشاره به اینکه طرح‌ها که در حوزه فولاد هستند و در استان کرمان افتتاح شده‌اند، اظهار داشت با افتتاح این طرح‌ها جمهوری اسلامی در زمینه صنایع فولاد، از خام فروشی این محصول به طور کامل فاصله گرفته است.
وی افزود دولت و ملت در کنار هم توانسته‌اند در سخت‌ترین شرایط پروژه‌های مهم را به نتیجه برسانند. وی اظهار داشت این برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی است که یک مجتمع بزرگ فولادی را با طرح کوره‌بلند افتتاح می‌شود.
روحانی همچنین خاطرنشان کرد این طرح نشان داد که می‌توان سرمایه های خرد و کوچک مردم را کنار هم قرار داد و با مشارکت مردم یک طرح عظیم و بزرگ را به ثمر رساند و بعد هم آن را در فرابورس و بورس به مردم عرضه کرد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه تمامی مراحل تولید فولاد در این طرح در داخل استان انجام می‌شود، اظهار داشت در این طرح از سنگ آهن تا برق و آب مورد نیاز در خود استان تامین می‌شود.
وی این طرح را از وجه خودکفایی بسیار مهم ارزیابی کرد و با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در چنین طرح‌هایی گفت هرکس بنا به توان خود باید در این طرح ها مشارکت کند.
روحانی همچنین اقداام دولت در بورس را یک کار عظیم و بزرگ عنوان کرد و با اشاره به ریسک بازار و نوسانی بودن روند بازار اظهار داشت با وجود این مشکلات بازار بورس کمی نوسان پیدا کرده و بهبود یافته است.
آنچه حسن روحانی از آن تحت عنوان نوسان بازار بورس نام می‌برد، سقوط 90 درصد قیمت برخی سهم هاست که آنقدر ناگهانی و سریع اتفاق افتاد که بسیاری از افراد حتی نتوانستند برای جلوگیری از ضرر بیشتر خود از سهام خارج شوند. این در حالی بود که وی در تابستان 99 دایما مردم را به سرمایه گذاری در بازار بورس تشویق میکرد . روحانی در ادامه با بیان این موضوع که تعمیق و توسعه بورس یکی از تلاش های دولت یازدهم و دوازدهم بود، اظهار داشت از ابتدا یکی از تصمیم های دولت این بود که شرکت های اقتصادی بزرگ را وارد بورس کند و مدیریت این بنگاه ها در اختیار دولت نباشد.وی افزود دستگاه ها برای اینکه از پول و کاسبی فاصله بگیرند و جدا بشوند، مقاومت می‌کنند. روحانی توضییح نداد کهه نهاد رهبری در این امر مقاومت کرده است یا خیر زیرا جز او کسی نمی توانست مانع انجام این کار شود .
اظهارات حسن روحانی در خصوص مقاومت دستگاه ها در مقابل جدا شدن از درآمد در حالی عنوان می شود که حسن روحانی سهام کارخانه‌های بزرگی را که به آنها اشاره می‌کند، در بالاترین سقف قیمتی فروخت و با فروش گسترده این سهم‌ها سقوط آزاد سهم های بزرگ آغاز شد و جایی که مردم بیشترین ضرر را کردند همینجا بود و به گفته فعالان بورس، ربطی به نوسانات بازار نداشت.
وی با اشاره به اینکه دولت به وسیله بورس توانسته است میلیون ها نفر را وارد کسب و کار جدید بکند، ابراز امیدواری کرد با دقت‌هایی که در بورس انجام می‌گیرد و شورای عالی بورس، بورس تا پایان دولت اصلاح بشود و در مسیر درست خودش حرکت کند.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که دولت سیزدهم هم بتواند از این بازار به خوبی استفاده کند.روحانی خاطرنشان کرد این بازار می‌تواند حتی اعتبارات مالی سرمایه‌گذاری‌های بزرگ را تامین کند.
این همان کاری است که خود او با بورس انجام داده است و دولت وی در سال 99 که با بحران گسترده مالی مواجه بود توانست بخش قابل توجهی از کسری بودجه خود و همچنین بودجه لازم برای سرمایه
گذاری های بعدی را از طریق بورس تامین کند.