واکنش تند نمایندگان مجلس به سخنان رییس جمهور در مورد بی سوادی نمایندگان در بررسی بودجه

بدنبال سخنان حسن روحانی که گفته بود نمایندگان مجلس در بررسی بودجه حتی چهار عمل اصلی را نمیدانند .قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت رئیس جمهور امروز به نمایندگان اهانت کرده و گفته است آن‌ها کسانی هستند که چهار عمل اصلی را بلد نیستند و هر کس دو کلاس سواد داشته باشد، متوجه می‌شود که کمیسیون تلفیق به جای ادبیات اقتصادی، ادبیات سیاسی به کار می‌برد. شما که می‌گوئید 27سال تجربه بودجه نویسی دارید، اکنون چه بر سر مملکت آورده‌اید؟ اگر مجلس کلیات بودجه ۱۴۰۰ را که بودجه فروپاشی بود، رد می‌کرد، رئیس جمهور جرأت اهانت به مجلس را نداشت .
احمد امیرآبادی فراهانی عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1400 مجلس در واکنش گفت متاسفانه رئیس جمهور در اظهاراتی توهین‌آمیز به وکلای ملت ایران اعلام کرده، نمایندگان به نوعی جمع و تفریق را نمی‌دانند. مشکل رئیس‌جمهور این است که همین جمع و تفریق را در کلاس اول یاد نگرفته زیرا اگر بلد بود، باید اکنون حقیقت را متوجه می‌شد. مجلس بیت المال را از جیب رانتخواران تفریق و به جیب مستضعفان واریز می کند. یک نفر به روحانی بگوید، هشت سال تمام شد کاری بکن
رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1400 مجلس نیز گفت اگر مبنای محاسبه ارزش پول ملی، نرخ ارز است که طی 7 سال گذشته ارزش پول ملی کشورمان حدودا به یک هفتم کاهش پیدا کرده است.
وی افزود کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با یک اقدام اساسی با واقعی‌سازی و شفافیت اعداد و ارقام بودجه دولت، میزان کسری تراز بودجه را کاهش داده و این یعنی فشار کمتر بر مردم و ایجاد اشتغال بیشتر، نمایندگان در زمان بررسی لایحه بودجه 1400 تنها واقعیت‌ها را دیدند و غیر از آن عمل نکردند.
بنظر میرسد که فضای مجادله ودرگیری میان مجلس و رییس جمهور افزایش یابد و تداوم این روند ممکن است باعث احضار رییس جمهور به مجلسبرای پاسخ به سوال شود و یا مجلس وزیر اقتصاد را استیضاح کند .