ایران در رسانه های جهان پنجشنبه ۲۲ آذر

خبرگزاری فرانسه: اسرائیل برای بقا به جنگ با ایران هم متوسل می‌شود

خبرگزاری فرانسه گزارش کرده است بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل روز گذشته اعلام کرد کشور و مردم او حاضر هستند برای بقای خود حتی به خاک ایران هم حمله کنند.

بنیامین نتانیاهو در دیداری با رسانه‌های خارجی گفته است: «خط قرمز ما بقای ماست. ما حتی حاضر هستیم به‌جای مقابله با شبه‌نظامیان و نیروهای ایرانی در لبنان و سوریه به خاک کشور ایران هم حمله کنیم تا بقای خود را تضمین کنیم. ما هر کاری را که برای حفاظت از کشور اسرائیل لازم باشد بر علیه رژیم ایران انجام خواهیم داد. رژیمی که آشکارا خواهان نابودی کشور یهود اسرائیل است.»

به گفته نتانیاهو، اسرائیل تنها کشوری است که نیروهای نظامی آن به‌طور مستقیم با نیروهای نظامی ایران و شبه‌نظامیان هوادار آنها در سوریه در حال برخورد هستند.

وی اضافه کرده است: «رفتار خرابکارانه ایران در منطقه اکنون بسیاری از کشورهای عرب را که با اسلام رادیکال و تروریزم مبارزه می‌کنند به اسرائیل نزدیک کرده است. آنها متوجه شده‌اند که اسرائیل دشمن آنها نیست اما در این مبارزه شریک آنها می‌باشد.»

https://www.timesofisrael.com/netanyahu-says-israel-would-hit-iran-to-ensure-its-own-survival/

دیده‌بان حقوق بشر: سرکوب وکلا در ایران شدت گرفته است

سازمان دیده‌بان حقوق بشر در جدیدترین گزارش خود در مورد نقض حقوق بشر در ایران می‌نویسد سرکوب وکلای مستقل و حامی حقوق مدنی مردم در کشور شدت گرفته است.

در این گزارش که از دفتر این سازمان در بیروت منتشر شده آمده است: «مقامات حکومت ایران فشار و سرکوب بر وکلای کشور را افزایش داده‌اند. در طول ماه گذشته دادگاه‌های انقلاب حداقل سه وکیل را به‌خاطر فعالیت‌های حقوق بشری آنها دستگیر و به زندان‌های طویل‌المدت محکوم کرده‌اند.»

مایکل پیج معاون مدیر بخش خاورمیانه در سازمان حقوق بشر گفته است: «حکومت ایران این روزها نه‌تنها مشغول دستگیری و زندانی کردن فعالان حقوق بشری و مخالفان خود است، بلکه رهبران اتحادیه‌های کارگری و وکلای مدافع این فعالان را هم دستگیر و زندانی می‌کند.

وکلای مستقل و مدافع حقوق اجتماعی و مدنی شهروندان سنگ بنای یک جامعه مدنی هستند، اما در ایران آنها فقط یکی دیگر از قربانیان سرکوب و استبداد رژیم حاکم هستند.»

https://www.hrw.org/news/2018/12/13/iran-escalating-crackdown-lawyers