اعطای برندهای جدید تجاری در چین به دختر ترامپ

به گزارش رویترز، دولت چین مجوز اولیه اعطای 16 نشان تجاری به ایوانکا ترامپ، دختر رئیس‌ جمهور آمریکا را صادر کرد.این در حالی است که ایوانکا در ماه جولای گفته بود که با توجه به اینکه سمت مشاور رئیس جمهور آمریکا را در اختیار دارد و برای تمرکز بیشتر بر این مسئولیت خود فعالیت‌های تجاری خود را متوقف کرده است
از زمان روی کار آمدن ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا خانواده وی همواره مورد انتقاد قرار داشتند؛ چراکه منتقدان می‌گویند فعالیت تجاری خانواده ترامپ در بازار مسکن و مبادلات کالا که به نام ترامپ انجام می‌شود، با فعالیت‌های سیاسی وی تداخل دارد.
بر اساس بررسی‌های انجام شده، در سوابق سازمان نشان‌های تجاری بازرگانی و صنعتی چین این 16نشان تجاری که ایوانکا در سال 2016 آنها را درخواست کرده بود نه تنها شامل کالاهایی نظیر کفش و جواهرات می‌شود، بلکه شامل خانه‌های پرستاری و ماشین‌های رأی‌گیری نیز هستند.