واکنش چین به اتهامات آمریکا

هوا چون یینگ سخنگوی وزارت خارجه چین روز گذشته در نشست خبری این وزارتخانه گفت اتهام آمریکا به چین مبنی بر قصد این کشور به دخالت در انتخابات میان دوره ای آمریکا کاملا بی اساس و یاوه است و چین قاطعانه با آن مخالفت می کند. ما از آمریکا می خواهیم بی درنگ دست از اتهام و تهمت بی اساس به چین بردارد و با اقدامات عملی، پیشرفت سالم و باثبات روابط چین و آمریکا را حفظ کند. سخنگوی وزارت خارجه چین با اشاره به گزارش مزبور اعلام کرد در روزهای اخیر، چین چندین بار موضع خود را اعلام کرده و از آمریکا خواسته است اتهام و تهمت زنی بی پایه به چین را متوقف کند.
وی در ادامه افزود چین همواره بر اصل عدم دخالت در امور داخلی دیگر کشورها پایبند بوده و ما علاقه نداریم در انتخابات آمریکا دخالت کنیم. جامعۀ بین المللی به خوبی تشخیص می دهد که دقیقاً کدام کشور خودسرانه در امور داخلی دیگر کشورها دخالت می کند. چندی پیش دفتر مدیر اطلاعات ملی، وزارت دادگستری، اف بی آی و وزارت کشورآمریکا با انتشار بیانیۀ مشترک اعلام کردند نیروهای خارجی از جمله روسیه، چین و ایران قصد دارند در انتخابات میان دوره ای آمریکا که در ماه آینده برگزار می شود، دخالت کنند.
در عین حال بلومبرگ نیز گزارش داد که تحلیلگران اطلاعاتی از چند مؤسسه امنیت سایبری آمریکا نیز خاطر نشان کرده اند که هیچ شاهد و مدرکی از دخالت چین در انتخابات میان دوره ای آمریکا به دست نیامده است.