تمدید دو روزه آتش بس در غزه

در حالی که اسرائیل و حماس چهارمین دور تبادل اسرای خود را تکمیل کردند، به نظر می‌رسد که آتش‌بس در جنگ اسرائیل و حماس برای روز پنجم تمدید شود. به گزارش سی ان ان قطر میانجی مذاکرات حماس و اسراییل اعلام کرد که توافق آتش‌بس چهارروزه اولیه که قرار بود در روز دوشنبه به پایان برسد، در ازای آزادی بیست اسیر اسرائیلی دیگر، آتش‌بس به مدت دو روز تمدید خواهد شد. هر چند با وجود تمدید آشکار آتش‌بس، اسرائیل گفته که همچنان به سرکوب نظامی حماس متعهد بوده و گفت پس از آتش بس حملات همه جانبه اش علیه غزه از سر گرفته خواهد شد.
علیا احمد سیف آل ثانی، سفیر قطر در سازمان ملل متحد پس از نشست غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل در روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که توافق برای دو روز دیگر تمدید شد و افزود که هر دو طرف باید افراد بیشتری را آزاد کنند.
در حالی که تا اوایل صبح سه‌شنبه، کابینه اسرائیل هنوز به طور رسمی تمدید آتش‌بس را تأیید نکرده‌اند، رادیو ارتش اسرائیل به نقل از دفتر نخست‌وزیری گزارش داد که فهرست جدیدی از اسرا که انتظار می‌رود امروز آزاد شوند را دریافت شده است.
اسرائیل اعلام کرده که به ازای هر ده اسیری که حماس آزاد کند، آتش‌بس را یک روز تمدید می‌کند.تعداد کل اسرای اسرائیلی و خارجی که از روز جمعه تحت آتش‌بس آزاد شده‌اند به 69 نفر رسیده است. همچنین 33اسیر فلسطینی نیز در روز دوشنبه آزاد شدند که تعداد کل فلسطینی‌های آزادشده از روز جمعه را به 150 می‌رساند.
توافقنامه اولیه همچنین به کامیون‌های کمک‌رسانی بیشتری اجازه ورود به غزه را داد. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز تأکید کرد که دو روز دیگر زمان کافی برای رفع نیازهای غزه نیست.