ایران در رتبه نخست آمار مبتلایان به کرونا

تعداد بیماران در ایران و شهرهای مختلف ایران همچنان به مرز فاجعه نزدیک می‌شود و در حالی که هنوز بخش مهمی از جمعیت ایران واکسینه نشده‌اند،. امار مبتلایان به کورونا در جمهوری اسلامی اکنون از هند که دهها مرتبه جمعییتش از ایران بیشتر است فزونی گرفته است . علیرضا زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونای استان تهران، از بستری شدن بیش از ۹۰۰۰ نفر بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان تهران خبر داده است. به گفته وی بیش از 250 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و تعداد آنها روز به روز با تشدید تعداد مبتلایان رو به افزایش است
وی با هشدار نسبت به وضعیت خطرناک پیش رو با تاکید بر اینکه تدارک تخت‌های جدید باید در دستور کار قرار گیرد، تاکید کرده است علاوه بر تخت‌های مراقبت‌های ویژه، باید تعداد تخت های بستری های موقت افزایش پیدا کند تا بیمارانی که نیازمند خدمات موقت بستری هستند بتوانند از این خدمات استفاده کنند.
این در حالی است که سعید نمکی همچنان بر پیشتازی مدیریت کرونا در ایران تاکید دارد و همچنان ادعا می‌کند از دیگر کشورها با وی تماس می‌گیرند تا از وی برای مقابله با کرونا در کشور خود کمک بگیرند.
تعداد فوت‌شده‌های کرونایی در ایران همچنان رو به بالاست و بار دیگر از مرز 300 نفر عبور کرده است.
این در حالی است که حتی در مراجعه عادی به مراکز درمانی نیز می‌توان شاهد مراجعه‌گسترده‌ی بیماران کرونایی بود، آن هم در حالی که در رسیدگی به این بیماران هیچ محدودیتی وجود ندارد و بیماران کرونایی برای انجام اسکن و آزمایشات درمانی از همان مراکز و تخت‌ها و دستگاه‌هایی استفاده می‌کنند که همزمان بیماران عادی در حال استفاده از آنها هستند.
اینکه بیماران کرونایی در کنار افراد عادی در مراکز درمانی پذیرش می‌شوند و آزمایشات آنها بدون اعمال هیچ محدودیتی در همان مکان‌هایی صورت می‌گیرد که افراد عادی حضور دارند در پی بخشنامه‌ی سال گذشته سعید نمکی صورت می‌گیرد که به تمام مراکز درمانی ابلاغ کرده بود که حق خودداری از پذیرش بیماران کرونا برای انجام آزمایش و اسکن را ندارند.
مشاهدات روزمره از این مراکز درمانی نشان می‌دهد که نه تنها این بیماران در کنار افراد عادی خدمات درمانی خود را دریافت می‌کنند، بلکه حتی از نظر ضدعفونی و مراقبت‌ها بهداشتی هم مراقبت ویژه‌ای اعمال نمی‌شود.
ملاحظات بهداشتی و کنترلی به حدی در مراکز درمانی پایین است که به نظر می‌رسد که وزارت بهداشت به عمد قصد دارد میزان مبتلایان به کرونا را افزایش دهد و با افزایش ابتلا به صورت موقت خودایمنی جمعی را بالا ببرد. در مراکز درمانی تقریبا هیچ پروتکل مراقبتی در خصوص کرونا اعمال نمی‌شود و تمامی مراقبت‌های بهداشتی همان مراقبت‌هایی است که پیش از این و قبل از کرونا هم اعمال می‌شد.