بهزاد نبوی فعال سیاسی اصلاحطلب در آخرین اظهارات خود با بیان این موضوع که اصلاحطلبی نقطه مقابل رادیکالیسم است، این دو را غیرقابل جمع دانست و با بیان این موضوع که مبنای اصلاحطلبی، اعتدال و میانهروی است، اظهار داشت رادیکالیسم به معنای تغییرات ریشهای است و با انقلابیگری مترادف است. وی تاکید کرد اصلاحطلبی نمیتواند با انقلاب و رادیکالیسم نسبتی داشته باشد.
وی اظهار داشت بعد از دوم خرداد ۷۶ هرجا مفهوم اصلاحطلبی به مفهوم تند شدن نزدیک شده و جنبه رادیکال به خود گرفته، به ضرر اصلاحات تمام شده است. وی رخدادهای ۱۸ تیر ۷۸، خرداد ۸۸، دی ماه ۹۶ و حوادث آبان ۹۸ را از جمله این اتفاقات دانست و با بیان این موضوع که طراح، بانی و ایجادکنندهی هیچ کدام از این رویدادها اصلاحطلبان واقعی نبودهاند، اظهار داشت این تندرویها هزینههای زیادی را به اصلاحطلبان تحمیل کرده است. وی تاکید کرد با وجودارتباطات برخی از فعالان این جریانها با اصلاحطلبان، اما جریانهای موثر اصلاحات نه در آن حوادث، نه در حوادث پس از خرداد ۸۸، نه در حوادث ۹۶ و نه در حوادث ۹۸ هیچ دخالتی نداشتهاند. وی اظهار داشت مخالفان اصلاحات همه این رخدادها را به حساب اصلاحطلبان میگذارند و تندروی اصلاحطلبان معمولا به سود آنها و بهانهای برای محدودیت اصلاحطلبان بوده است.
وی در عین حال با بیان این موضوع که خود را محافظهکار نمیداند، به مواضع خود قبل از سال۸۸، درون زندان و فعالیتهای پس از زندان، اشاره کرد و آن را تاییدکنندهی این ادعا دانست.
نبوی همچنین به اختلاف نظرهای خود با کارگزاران و دیگر جریانها و احزاب سیاسی اصلاحطلب اشاره کرد و با اشاره به قدیمی بودن کارگزاران به نقش تاثیرگذار این حزب در تصمیمگیریهای درون احزاب اصلاحطلب به ویژه در انتخابات مجلس و انتخابات ریاست جمهوری در دورههای قبلی اشاره کرد و یادآور شد مواضع نادرست اصلاحطلبان و کارگزاران علیه یکدیگر به ضرر اصلاحات است.
وی تندرویهایی را که در دورههای مختلف در خصوص فعالیت سیاسی برخی از گروههای اصلاحطلب به ویزه در انتخابات صورت گرفته است، اختلاف سلیقه دانست و با بیان این موضوع ک خیلی واژههای محافظهکار و رادیکال را قبول ندارد، اظهار داشت رهبری اصلاحات معمولا تاکنون مشی میانهرو داشته است. وی در این خصوص به اقدام خاتمی برای برگزاری انتخابات مجلس هفتم اشاره کرد و با بیان این موضوع که اصلاحطلبان انتظار داشتند خاتمی انتخابات را برگزار نکند، اظهار داشت وی به این خواستهی اصلاحطلبان توجه نکرده و علیرغم این خواسته انتخابات را برگزار کرده است.
بهزاد نبوی در بخش دیگری از اظهاراتش به حمایتهای خود از دولت روحانی اشاره کرد و با بیان این موضوع که ارتباط ویژهای با دولت ندارد، ضمن تاکید بر اینکه هیچ نقشی هم در تصمیمگیریهای مملکتی ندارد، به عدم شرکت خود در انتخابات سال ۹۲ به عنوان تنها انتخابات در تاریخ انقلاب که در آن شرکت نکرده اشاره کرد و اظهار داشت با وجودی که هیچ ارتباط ویژهای با دولت روحانی ندارد،دولت روحانی را یک دولت مظلوم میداند. وی همچنین برخوردهای خصمانه تندروها با دولت و همچنین قراردادن مسسولیت تمام مشکلات به گردن دولت را مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت شرایط دولت روحانی به مراتب از دور دوم دولت خاتمی که میخواستند وی تنها یک دولت تدارکاتچی باشد بدتر است. وی به اقدام دولت ترامپ برای نابودی برجام اشاره کرد و اظهار داشت دولت ترامپ با دعای خیر تندروهای داخلی برجام را به این روز انداخته است، و با وجود این همه دولت روحانی را شماتت میکنند. وی همچنین با مقایسه دولت روحانی با دولت خاتمی اظهار داشت دولت روحانی حتی آن ۱۰ – ۱۵ درصد اختیارات دوره خاتمی را هم ندارد. وی با اشاره به اینکه بخش عمدهی اقتصاد کشور در اختیار گروههای خاص منتقد دولت است، تاکید کرد در زمان روحانی هم حکومت به دولت تدارکاتچی نیازی نداشت و امروز هم نیازی به آن ندارد.
وی تاکید کرد با توجه به شرایط فعلی و با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تحریم، نقد از دولت را منصفانه نمیداند. بهزاد نبوی افزود بهترین دولتها هم در شرایط بحرانی کنونی مخصوصا شرایط دولت دوم روحانی نمیتوانند بر مشکلات غلبه کنند. وی نقش دولت را در خرابیهای اخیر بسیار کم دانست و اظهار داشت با وجودی که دولت چندان قوی نیست، اما نقش کمی هم در ایجاد بحرانهای پیشرو دارد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب اظهار داشت آن دسته از اصلاحطلبان که در این شرایط به دولت بابت مشکلات انتقاد میکنند، بیشتر به دنبال جدا کردن خرج خود از دولت هستند و به امید کسب رای در انتخابات بعدیاند. بهزاد نبوی در ادامهی اظهاراتش با اشاره به اتفاقات سال ۸۸ اظهار داشت برخی از گروه های تندرو قبل از برگزاری انتخابات لیستی از اصلاحطلبان تهیه کرده و با بیان اینکه این افراد قصد آشوب دارند، برای دستگیری و بازداشت این افراد برنامهریزی کرده بودند. وی این اتهامات را کذب خواند و اظهار داشت هیچ اصلاحطلبی قصد ایجاد آشوب نداشت و این لیست با هدف سرکوب کلی و خارج کردن اصلاحطلبان از صحنه تهیه شده بود. وی هچمنین به صحنهسازیهای قبل از آغاز اعتراضات در سال ۸۸ اشاره کرد و اظهار داشت در شب ۲۳ خرداد که هنوز هیچ اعتراضی در کشور شکل نگرفته بود، تعدادی از سطلهای زباله را آتش زده بودند که در نهایت ادعا کنند اصلاحطلبان قصد آشوب داشتهاند و به همین دلیل دستگیر شدهاند.
برخلاف اظهارات بهزاد نبوی در این خصوص که اختلاف تندروی و میانهروی در داخل جبههی اصلاحات تندروی محسوب نمیشود و تنها نوعی اختلاف سلیقه است، گروههای اصلاحطلب دقیقا به گروههای میانهرو تندرو و رادیکال در داخل جبههی اصلاحات تبدیل شدهاند و برخی از اصلاحطلبان با توجه به شرایط انسداد سیاسی و اجتماعی که در جامعه و در حوزهی سیاست رخ داده و با توجه به پافشاری حکومت برای اجتناب از هرگونه تغییری، به جای میانهروی بر ضرروت اقدامات رادیکال در مواجهه با حاکمیت تاکید میورزند و انسداد سیاسی و اجتماعی جامعه در عمل برخی از گروههای اصلاحطلبان را به گروههای رادیکال تبدیل کرده و باعث شده که این افراد جز انجام اقدامات ساختاری و انجام اقدامات رادیکال راه حلی را برای حل مشکلات موجود در کشور متصور نباشند.