ناکامی درطرح خروج کمپانیهای امریکایی از چین

به گزارش سی ان ان با وجود تبلیغات دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا درباره قطع ارتباطات با چین و تشویق شرکت های آمریکایی برای خروج از چین، بسیاری از شرکت های این کشور تمایل به خروج از چین ندارند. برای نمونه، تسلا غول خودروسازی آمریکایی نه تنها از چین خارج نمی شود، بلکه سرمایه گذاری و تولید خود در چین را گسترش داده است.همچنین گروه گلدمن ساکس با انتشار گزارشی اعلام کرد در حقیقت، بیشتر شرکت های آمریکا که در زمینه های تولید تجهیزات نیمه هادی، مواد و محصولات پزشکی و درمانی در حال گسترش تولیدات خود هستند، در چین فعالند. با وجود این که دولت آمریکا ادعا کرده در صورت عدم انتقال تولید این شرکت ها به آمریکا، مالیات بیشتر برای آن ها وضع خواهد کرد، این شرکت ها همچنان به این مساله بی اعتنا هستند.
به گزارش سی ان ان انتقال این شرکت ها از چین به آمریکا کار ساده ای نیست و هزینه کلانی در بر داشته است. 92 درصد شرکت های مصاحبه شونده در این باره گفتند که آن ها در چین خواهند ماند.
اتاق بازرگانی آمریکا در شانگهای چندی پیش با انجام نظرسنجی اعلام کرد، با وجود تعهد دولت ترامپ درباره عرضه یارانه برای انتقال شرکت های آمریکایی از چین به داخل آن کشور، اکثر شرکت های آمریکایی در چین تمایلی از خود نشان نداده اند. بر اساس این نظرسنجی، بیشتر شرکت های آمریکا در چین برنامه حذف نیروهای خود در چین را ندارند و بیش از دو سوم از آن ها اعلام کرده اند که برنامه حفظ و یا استخدام نیروهای بیشتر در چین را در پیش دارند.تحلیلگران گروه گلدمن ساکس اعلام کردند، چین در زمینه صنایع تولید از مزایای بسیاری برخوردار است. چین بازار گسترده، زنجیره کامل صنعتی و عرضه و همچنین زیرساخت های مطلوبی دارد و از جذابیت و محبوبیت بسیار برای شرکت های خارجی برخوردار است.