امکان اعلام ورشکستگی و اخراج کارمندان دو خط هوایی مهم اروپا

به گزارش سی ان ان بررسی زیان‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا و راهکارها برای جبران آن همچنان ادامه دارد، و به احتمال زیاد شرکت بریتیش ایرویز مجبور خواهد شد تا بیش از دوازده هزار نفررا از کار برکنار کند این شرکت تاکنون ۵۳۵ میلیون یورو زیان دیده است در حالی که سال گذشته ۱۳۵ میلیون یورو سود کرده بود و پیش بینی حاکی است که وضعیت در سه ماه آینده بدتر از این باشد.
ظرفیت مسافر در ماه‌های آوریل و مه نسبت به مدت مشابه سال گذشته تا ۹۴ درصد کاهش داشته است. شرکت هوایی بریتانیا معتقد است سال‌ها زمان خواهد برد تا میزان درخواست برای مسافرت به سطح سال 2019 بازگردد.
همچنین به گزارش رویترز لوفت هانزا بزرگترین شرکت هواپیمایی آلمان اعلام کرده که به دلیل ضرر سنگین ناشی از کرونا ممکن است این شرکت اعلام ورشکستگی کند. در ماه مارس 95 درصد از پرواز‌های لوفت هانزا قطع شدند.هنوز مشخص نیست که اعلام ورشکستگی لوفت هانزا هم به دلیل استفاده از کمک‌های دولتی خواهد بود یا مدیریت این شرکت برنامه دیگری دارد.سخنگوی مدیریت لوفت هانزا گفته در حال حاضر تمامی گزینه‌ها در درست بررسی است