سبک زندگی غربی و انتقادات نماینده ولی فقیه

علی شیرازی نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران روز یک شنبه با انتشار یادداشتی با اشاره به تلاش‌های غرب برای نفوذ فرهنگی در ایران ضمن اشاره به اظهارات علی خامنه‌ای در خصوص هشدار به مسئولان فرهنگی در خصوص مراقبت از رخنه‌های فرهنگی دشمنان به داخل فرهنگ ایرانی با استناد به اظهارات خامنه‌ای تاکید کرد دشمنان میلیاردها خرج می‌کنند تا با نفوذ در زمینه‌های فرهنگی باورهای جامعه را دگرگون کنند.
وی اظهار داشت غرب و به ویژه امریکا در تلاش است تا با بهره‌گیری از نهادها و سازمان‌های فرهنگی اجتماعی دولتی و غیردولتی، بر فرهنگ کشورهای غرب آسیا و به‌ویژه حوزه‌ی خلیج فارس تاثیر بگذارد. وی دلیل این امر را این موضوع دانست که این منطقه محل خیزش ایدئولوژی‌ و ادیان الهی بوده است.
شیرازی ضمن اشاره به اقدامات قبلی امریکا برای نفوذ در فرهنگی ایران از دوران پهلوی،‌ با اشاره به محتوای آموزشی درسی در ایران اقدامات یونیسف در دفاع از حقوق کودکان را نشانه نفوذ فرهنگ منحط غربی به درون ذهن کودکان دانست و با اشاره به مفاد پیمان نامه حقوق کودک تاکید ابن پیمتان نامه به آشنایی کودکان با فرهنگ دیگر کشورها و بیان آزادانه افکار خود را از جمله نشانه‌های این نفوذ فرهنگی برشمرد.
وی تغییر سبک زندگی از اسلامی به غربی و نابودی کانون خانواده، را یکی از کار‌های ویژه‌های آژانس‌های سازمان ملل؛ از جمله یونیسف در ایران دانست و گفت یونیسف از طریق گنجاندن مبانی فرهنگی غربی در متون آموزشی کشورها، به دنبال پیاده‌سازی اهداف خود و دگرگون کردن مبانی آموزش کشورهای هدف است.
وی اقدامات یونیسف برای توانمندی دختران و زنان را از جمله اهداف این سازمان برای تحت کنترل قراردادن این کشورها دانست و با انتقاد از اقدامات یونیسف برای تامین غذای اضطراری و خدمات بهداشتی برای کودکان اظهار داشت این اقدامات هیچ ربطی به مباحث تربیتی کودکان و فعالیت‌های آموزشی دختران و زنان ندارد.
وی همچنین با انتقاد از اینکه یونیسف در عراق و فلسطین و افغانستان اقدامی برای حمایت از کودکان انجام نمی‌دهد یونسیف را در ادعای خود در خصوص دفاع از حقوق کودکان مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت این اقدامات نشان می‌دهد که یونیسف در اظهارات خود در خصوص اقدامات آموزشی برای کودکان صادق نیست.
وی همچنین با اشاره به تلاش‌ها برای عملیاتی کردن سند ۲۰۳۰ ، آن را نمونه ای برای تلاش برای نفوذ در فرهنگ ایرانی و جایگزین کردن فرهنگ اسلامی با فرهنگ منحط غربی دانست و با اشاره دستور خامنه‌ای در خصوص توقف اجرای این سند تاکید کرد تلاش‌های این سند برای کاهش ازدواج، بالارفتن سن ازدواج، افزایش طلاق، بی‌فرزندی، کم‌فرزندی، تک‌فرزندی، کاهش باروری، کاهش جمعیت، و تبلیغ خانواده‌ی دو نفری که در سند 2030 به آنها اشاره شده، از جمله نتایج تهاجم فرهنگی غرب هستند.
شیرازی افزود سازمان یونیسف و پیمان جهانی حقوق کودک همگی در تلاش هستند تا زنان کشور را فاسد کنند و جوانان را از مسیر مستقیم الهی خارج کنند.
اظهارات شیرازی در خصوص عدم حمایت یونیسف از کودکان در فلسطین، یمن و افغانستان و عراق در حالی عنوان می‌شود که این سازمان در این کشورها بیشترین نفوذ را دارد و به عنوان مهم‌ترین نهاد و متولی حمایت از کودکان در این کشورها که کودکان در معرض آسیب زیادی قرار دارند مطرح است.
در عین حال اشاره‌ی شیرازی به اینکه تامین غذای اضطراری چه ربطی به یونیسف دارد نیز در حالی عنوان می‌شود که تامین سلامت کودکان و یهبود شرایط مناسب زندگی برای کودکان من‌جمله غذای مناسب و خدمات بهداشتی از جمله بدیهی‌ترین حقوق کودکان است جزو اصلی‌ترین وظایف و مسئولیت‌های سازمان یونیسف در کشورهای مختلف به شمار می‌رود.
انتقاد از اقدامات بین‌المللی برای حمایت از کودکان و زنان در ایران از جمله مهم‌ترین انتقادات جمهوری اسلامی برای حضور و فعالیت این نهادها در ایران است. این انتقادها در حالی عنوان می‌شود که مهم‌ترین اقدامات برای بهبود شرایط دختران و زنان در ایران توسط همین نهادهای بین‌المللی صورت گرفته است و اگر این اقدامات نبود، به گفته بسیاری از کارشناسان علوم اجتماعی در ایران شاید بسیاری از اقدامات برای بهبود وضعیت زنان و دختران در استان‌های بسیار محروم در ایران هم امکان‌پذیر نمی‌شد.
به گفته‌ی کارشناسان علوم اجتماعی اقدامات یونیسف در ایران برای بهبود وضعیت زنان و دختران در استان‌های کردستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و استان‌هایی نظیر آن، از جمله مهم‌ترین اقدامات تاثیرگذاری است که برای بهبود وضعیت ابن گروه‌ها در ایران انجام‌ شده است.