سازمان ملل و مسئله کورونا در ایران

استفان دوجاریک سخنگوی آنتونیو گوترش روز پنج شنبه در نشست خبری روزانه این مطلب را در پاسخ به سوالی درباره نامه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دبیرکل سازمان ملل متحد، گفت ما یک رونوشت از نامه ظریف وزیر خارجه را دریافت کرده ایم. دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به شیوع ویروس کرونا در ایران عمیقا نگران است. می دانید که ایران یکی از کشورهایی است که به شدت مورد ضربه این ویروس قرار گرفته است.وی افزود دبیرکل همبستگی خود را با دولت و ملت ایران در مبارزه با این ویروس اعلام و از تلاش‌های آنها در مقابله با این ویروس سپاسگزاری کرده است.
وی تاکید کرد از نظر گوترش، ایران می تواند از حمایت های نهادهای سازمان ملل همچون سازمان جهانی بهداشت بهره‌مند شود و همان‌گونه که می‌دانید این نهاد، ماموران خود را به ایران اعزام کرده است. او همچنین نسبت به نواقص و کمبودهای ارسال دارو به ایران آگاه است که مقابله با گسترش این ویروس را بسیار مشکل ساخته است.
وی تاکید کرد: دبیرکل از همه کشورهای عضو سازمان ملل متحد خواسته است تا تسهیلات و حمایت لازم را از تلاش‌های ایران در این لحظات دشوار فراهم سازند.