پنتاگون تعامل دیپلماتیک با ایران و حفظ نیروها در افغانستان

به گزارش سی ان ان ،مارک اسپر روز چهارشنبه در نشست خبری مشترک با جوزف دانفورت رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا شرکت کرد وی در پاسخ به سوالی که آیا بحران در خلیج فارس و تنگه هرمز به پایان رسیده است،.گفت همانگونه که رئیس جمهوری گفت او خواستار ملاقات با مقامات ایران است تا این مساله به صورت دیپلماتیک حل شود.وی گفت مطمئن نیستم که بگویم از بحران عبور کرده‌ایم اما این اتفاق دیر یا زود خواهد افتاد. ما به طرف ها و ایرانی ها کمک می کنیم تا با دیدار و گفت‌وگو برای حل این موارد موافقت کنند.
وی با اشاره به فعال شدن عملیات حفظ کشتیرانی آزاد در تنگه هرمز با حضور متحدان گفت که این عملیات دو هدف را دنبال می‌کند: یکی حفظ کشتیرانی تجاری آزاد، که برای اقتصاد و تجارت جهانی بسیار مهم است، و دوم، بازدارندگی هرگونه فعالیت تنش‌آمیز و پرهیز از درگیری در منطقه که این دیده بانی با موفقیت ادامه دارد.
ژنرال جوزف دانفورد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز اظهار داشت تا زمانی که خشونت‌ها در افغانستان کاهش نیافته و نیروهای افغان قادر به کنترل وضعیت نباشند واشنگتن روند کاهش نیروهای خود را آغاز نخواهد کرد.وی گفت که گزارش‌ها مبنی بر اینکه آمریکا بزودی دستکم شماری از نیروهای خود در افغانستان را کاهش می‌دهد زود هنگام است.ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که افغانستان پناهگاه تروریست‌ها نیست و تلاش خواهیم کرد تا صلح و ثبات را در افغانستان به ارمغان بیاوریم.وی افزود تا زمان ایجاد توافق آمریکا در کنار نیروهای افغان به جنگ علیه طالبان ادامه خواهد داد.