روز گذشته با انکه جواد ظریف تحریم شده بود دونالد ترامپ که خود در شهر سینسیناتی در ایالت اوهایو سخن میگفت اظهار داشت: برای حفاظت از امنیت شهروندان آمریکایی من ایالات متحده را از توافق وحشتناک هستهای با ایران خارج کردم. توافقی احمقانه و وحشتناک.
وی افزود ما به ایران یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار پول نقد دادیم. یک هواپیما پر از پول. جالب است بدانم وقتی آنها هواپیما را دیدند، چه حالی داشتند. جالب است بدانم با این پول چه کاری کردند. باور میکنید.
وی افزود ایران الان کشوری است متفاوت نسبت به آنچه که در دو سال و نیم پیش بود.زمانی که من کارم را آغاز کردم، ایران در همه جا حضور داشت. در چهارده تا هجده منطقه مختلف که درگیری در آن جریان داشت، حاضر بود. اما آنها الان بدجوری فقط خواهان مذاکره برای یک توافق هستند.
دونالد ترامپ چندین بار از این موضوع سخن گفته اما نگفته که در خواست ایران برای مذاکره چگونه بوده است و اگر ایران بدنبال مذاکره است پس چرا وزیر خارجه ایران را مورد تحریم قرار دادند .این در حالی است که ظاهرا پیشنهاد ظریف که به سناتور راند پال در مورد تصویب پروتکل الحاقی مطرح شده بود از سوی ترامپ رد شده است .