به گزارش رویترز.ارتش الجزایر روز سهشنبه بیانیهای را در خصوص انتخابات ریاست جمهوری این کشور صادر کرد.در این بیانیه که توسط رئیس ستاد مشترک ارتش الجزایر قرائت شد، آمده که انتخابات ریاست جمهوری باید در سریعترین زمان ممکن برگزار شود.وی تاکید کرد که گفتوگو تنها راه حل برای برون رفت از بحران کنونی الجزایر است.
این بیانیهای از سوی ارتش الجزایر پس از آن صادر شد که هیچ فردی به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری، مدارک خود را جهت ثبتنام ارائه نکرد.در حالی که دولت الجزائر چهارم جولای را به عنوان زمان برگزاری انتخابات ریاستجمهوری اعلام کرده است، اما هیچ فردی به عنوان نامزد این انتخابات ثبتنام نکرد.
پیشتر وزارت کشور الجزائر اعلام کرده بود که هفتادو هفت نفر از جمله برخی نمایندگان احزاب مختلف از نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری انصراف دادهاند.