به گزارش سی ان ان ، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا روز گذشته در یک سخنرانی در کاخ سفید گفت فکر میکنم نیازی به اعزام نیرو به خاورمیانه برای مقابله با ایران نیست.این در حالی است که برخی رسانههای آمریکا گزارش دادند مقامهای پنتاگون قرار است طرحی در خصوص اعزام چندین هزار نظامی به خاورمیانه را تقدیم مقامهای دولت کنند.
ترامپ در پاسخ به سوالی در خصوص این گزارشها گفت: فکر نمیکنم نیازی به این نیروها داشته باشیم، ، ولی قرار است ظرف یک ساعت آینده جلسهای در همین خصوص داشته باشم. اگر نیاز به اعزام نیرو باشد حتما میفرستم.
وی در ادامه افزود ایران بازیگر بسیار خطرناک و بسیار بدی بوده است.
آنها حکومتی تروریست هستند و ما با این موضوع کنار نمیآییم.
ترامپ در ادامه گفت: توافق برجام که توسط رئیسجمهور اوباما امضا شد، یک نمایش وحشت بود؛ توافق وحشتناکی بود. از لحظهای که من این توافق را به هم زدم و به آن خاتمه دادم ایران وارد مسیر بدی شد؛ آنها اکنون درگیر مسائل مالی گستردهای هستند؛ تورمی دارند که بالاترین نرخ در جهان است
رئیسجمهور آمریکا در ادامه گفت ایرانیهای زیادی را میشناسد و انها مردمان فوقالعادهای هستند. ولی این کشور در وضعیت بسیار بدی قرار دارد و وقتی که من اینجا آمدم، آنها حامی تروریسم بودند.