به گزارش رویترز ،نماینده کرهشمالی در سازمان ملل در ژنو گفت که آمریکا باید تفکرات خود را تغییر دهد و پیونگیانگ تشنه مذاکره با آمریکا و برداشته شدن تحریمها نیست.نماینده کرهشمالی در سازمان ملل در ژنو روز چهارشنبه گفت که اقدام آمریکا در توقیف کشتی باری کرهشمالی بزرگترین مانع در بهبود روابط دوجانبه است و به واشنگتن هشدار داد تا علیه پیوینگیانگ از منطق قدرت استفاده نکند.وی همچنین تاکید کرد که دولت آمریکا باید تصمیم بزرگی درباره برداشته شدن تحریمها قبل از شروع مجدد گفتوگوهای متوقف هستهای اتخاذ کند.تائه سونگ که در مصاحبه با رویترز این موضوع را مطرح میکرد، افزود: این بزرگترین اشتباه محاسباتی است اگر آمریکا فکر کند کرهشمالی از جمله کشورهایی است که منطق قدرت یا فشار علیه آن کارساز خواهد شد.
هان گفت که آزمایشهای موشکی کوتاه برد اخیر که در ماه مه انجام شد، بررسی معمولی تواناییهای دفاعی ملی کرهشمالی بوده و ادامه خواهد یافت.
نماینده کرهشمالی در سازمان ملل در ژنو در پاسخ به سوالی در این باره که آیا کرهشمالی آماده از سرگرفته شدن مذاکرات هستهای با آمریکا است، گفت: اگر آنها تفکرات خود را تغییر ندهند و تصمیم بزرگی نگیرند به دنبال دور دیگری از مذاکرات نبوده و تشنه برداشته شدن تحریمها نیز نیستیم.این دلیل موضوعی بود که رهبر ما اعلام کرد اگر آنها تصمیم بزرگی اتخاذ نکنند دور دیگری از مذاکرات با آمریکا وجود نخواهد داشت.