ترامپ وتقاضای ایران برای گفتگو و سفر ناگهانی رییس جمهور سویس به امریکا


به گزارش سی ان ان دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه در توئیتر مدعی شد ایران به زودی خواستار گفت‌وگو با آمریکا خواهد شد.

در این میان برخی رسانه‌های سویسی گفته اند که  دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امروز میزبان اولی مائورر همتای سوئیسی خود خواهد بود.

ظاهراً این دیدار نتیجه دعوت ناگهانی ترامپ از مائورر است و نخستین پذیرایی رسمی یکی از رؤسای جمهور آمریکا از همتای سوئیسی در تاریخ رابطه دو کشور محسوب می‌شود.سی‌ان‌ان به گمانه‌زنی درباره احتمال تمرکز این دیدار به تشدید تنش‌های اخیر واشنگتن-تهران روی آورده‌ و احتمال کانال مخفی مذاکره در مورد روابط دو کشور و  قضیه وساطت و پادرمیانی را مطرح کرده است این در حالی است که پیشتر سی‌ان‌ان گفته بود ترامپ به امید تماس ایران، شماره تلفنی را در اختیار سوئیس قرار داده است.

ترامپ همچنین از گزارش رسانه هایی که به جدال‌های درونی دولت آمریکا درباره سیاست واشنگتن در منطقه خاورمیانه پرداخته شده انتقاد کرده است.او در توئیتی نوشت رسانه جعلی واشنگتن‌پست و جعلی‌تر از آن نیویورک‌تایمز گزارش‌هایی درباره جدال‌های درونی در درون دولت من در خصوص سیاست‌های قاطعانه‌ام در آمریکا نوشته‌اند. اصلاً جدال داخلی در کار نیست

ترامپ گفته نظرات مختلف ابراز می‌شوند و من تصمیم نهایی و قطعی را می‌گیرم- فرایند بسیار ساده‌ای است. همه طرف‌ها، دیدگاه‌ها و سیاست‌ها پوشش داده می‌شوند. مطمئن هستم ایران به زودی می‌خواهد گفت‌وگو کند