ترامپ و تعلیق مذاکره با کره شمالی تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری

با انکه خبرهای رسیده از سوی منابع سازمان ملل و نیز سفیر روسیه در کره شمالی حاکی از آمادگی کره شمالی برای آزمایشات جدید موشکی وهسته ای دارد و رهبر کره شمالی بر رفع تحریم‌ها علیه کشورش به عنوان شرط ادامه مذاکره مجدد با آمریکا اصرار دارد، به گزارش سی ان یک مقام دولت آمریکا روز دوشنبه مذاکره با کره شمالی را مرده توصیف کرد و افزود که واشنگتن صدور مجوز برای مقام‌های این کشور برای سفر به کره شمالی جهت پیگیری مذاکرات را متوقف کرده است بنا بر همین گزارش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به مشاوران ارشد سیاست خارجی خود گفته که تا انتخابات 2020 ریاست جمهوری در ماه نوامبر، هیچ ملاقاتی با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی برگزار نخواهد کرد.همچنین یک مقام دیگر دولت آمریکا نیز در این زمینه گفت که اینک تمایل بسیار کمی بین نزدیکان به دونالد ترامپ برای پیگیری مذاکره با رهبر کره شمالی قبل از انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد.
این مقام آمریکایی با اشاره به خطرات احتمالی تداوم مذاکره با کره شمالی افزود که آشکار است که رهبر کره شمالی نیز میلی به از سرگیری گفت‌‌وگو با ترامپ را ندارد، مگر این‌که تحریم‌ها کاهش یابند.
کره شمالی، آمریکا را مقصر شکست مذاکرات برشمرده و تهدید کرده اگر آمریکا پیشنهاد جدیدی ارائه ندهد، برنامه موشکی خود را از سر می‌گیرد. برخی منابع دیپلماتیک پیش‌بینی کرده‌اند که کره شمالی در آینده نزدیک یک سلاح راهبردی جدید آزمایش می‌کند. کره شمالی آخرین بار سال 2017 و قبل از شروع مذاکرات خلع سلاح با آمریکا یک موشک بین قاره‌ای بالستیک آزمایش کرده بود.