به گزارش رسانه ها ، رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه روز پنجشنبه در سخنانی تاکید کرد که کشورش از دولت لیبی در مبارزه با ژنرال خلیفه حفتر فرمانده ارتش ملی لیبی حمایت می کند.
وی افزود به محض آغاز کار مجلس ترکیه، طرح اعزام نیروی نظامی به لیبیرا ارائه خواهیم کرد. هدف ما نه تجاوز به حق دیگران در مدیترانه، بلکه دفاع از حقوق ترکیه است .وی گفت لیبی امانت عثمانی و مصطفی کمال آتاتورک است و ترکیه در حال حاضر در پی یافتن مکانی مناسب برای استقرار نیروهای خود در لیبی است.وی افزود در دیدار با قیس سعید رئیسجمهور تونس، بر سر حمایت سیاسی از دولت وفاق ملی لیبی توافق کرده است.
اردوغان گفت ما تنها در جایی حضور پیدا میکنیم که از ما درخواست رسمی شده باشد. حال نیز که از ما در لیبی درخواست شده است به آن پاسخ میدهیم و به هر نحو ممکن از دولت لیبی برای مبارزه با ژنرال خلیفه حفتر کودتاگر مورد حمایت کشورهای اروپایی و عربی حمایت میکنیم.
