ترامپ و اتهام خیانت و اقدام به کودتا به برخی از اعضای اف بی ای

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته در پیام هایی توئیتری دو مقام فعلی و سابق اف بی ای را به خیانت و دروغگویی متهم کرد او گفت : دروغ های بیشماری توسط اندرو مک کیب معاون سابق اف‌بی‌آی درباره تبانی تیم انتخاباتی ترامپ با روسیه در اتنتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶مطرح شده بود.
او و رد رزنستاین که در استخدام جف سشنز دادستان کل سابق آمریکا بودند، ظاهرا قصد اقدامی غیرقانونی علیه من را داشتند که مچشان باز شد.
وی افزود: توضیحات بسیاری برای میلیون ها آمریکایی که رئیس جمهوری مورد علاقه شان را انتخاب کردند، موجود است. اقدامات مذکور به تمام معنی غیرقانونی و خیانت بار بودند.گفتنی است، مک کیب دو روز پیش در گفتگویی با شبکه سی‌بی‌اس، گفت که رد رزنستاین در جلساتی طرح برکناری ترامپ را در اف بی آی مطرح کرده بود اما رزنستاین این موضوع را تکذیب کرده است .