اژه ای وموضوع دوتابعییتی ها

غلامحسين اژه اى سخنگوى قوه ى قضائيه در خصوص دو تابعيتى ها در دستگاه هاى ادارى اعلام كرد كه قانون دو تابعيتى ها را به رسميت نمى شناسد
سخنگوى قوه قضائيه در پاسخ به پرسشى با اين مضمون كه آيا دو تبعيتى ها از طرف قانون اساسى به رسميت شناخته ميشوند گفت :
به هيچ وجه قانون نظرى مبنى بر به رسميت شناختن دوتابعيتى ها ندارد و هيچ دو تابعيتى هم اكنون در حال كار در هيچ يك از دستگاههاى ادارى نيست كه در اين مورد تمام ارگان هاى دولتى اطلاع دادند كه نه مدير و نه غير مدير دو تابعيتى نداريم تمامى دو تابعيتى ها توسط وزارت اطلاعات شناسايى و حذف شدند در مورد پرونده ى سيف هم بايد بگويم وی همچنان ممنوع الخروج است .
اژه اى در پايان گفت :در مورد آينده ى كارى خودم هم اين بستگى به رئيس بعدى قوه ى قضائيه دارد و اما هميشه گفته ام كه ما همچنان سرباز اين نظام هستيم و در حد توان در خدمت مردم و نظام خواهيم بود
مسله دوتابعییتی ها همچنان از موضوعات چالش برانگیز در درون نظام بوده است .و موج جدیدی علیه افراد دوتابعییتی ایجاد کرده است .