ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان برکت، با بیان این موضوع که هدف دولت فعالسازی امکانات و ظرفیتهای کشور برای ایجاد زندگی توام با عدالت و رفاه اجتماعی برای مردم است، احداث و افتتاح این مرکز را گامی مهم در جهت محرومیتزدایی، و برخورداری کشور از تشکیلات پیشرفته جهت رفع نیازهای مردم و اجرای عدالت دانست.
رئیسی تاکید کرد عزم و همت بالایی به کار گرفته شده تا ضمن استفاده از آخرین تکنولوژیهای روز دنیا، دغدغه و هزینه بیماران و خانوادههای آنها در تشخیص و درمان بیماری کاهش یابد. وی این اقدام را از جمله کارهای اصولی، مبنایی و قابل تقدیر دانست.
ابراهیم رئیسی همچنین با بیان این موضوع که دولت در کنار مسائل اقتصادی و معیشت، وظایف مهمی در حوزه سلامت نیز بر عهده دارد، بسیاری از اقداماتی را که در جهت رفع نیازهای مردم و توسعه کشور صورت میگیرد، مرهون همکاری همه نهادهای انقلاب اسلامی با دولت دانست و گفت دولت خود را از مردم و نهادهای انقلاب اسلامی جدا تعریف نمیکند.
وی همچنین احداث مرکز پیشگیری و درمان پیشرفته و مجهز سرطان را از جمله اقدامات امیدبخش و امیدآفرین برای مردم توصیف کرد و گفت اگر این مرکز پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری سرطان در سایر استانها نیز توسعه یابد و شعبی ایجاد کند که دسترسی به خدمات آن برای مردم سایر نقاط کشور نیز تسهیل شود، ارزشی مضاعف خواهد یافت.
رئیسی همچنین اظهار داشت با وجود ذخایر، امکانات و ظرفیتهای عظیم در کشور، فقر زیبنده مردم نیست. وی تاکید کرد دولت تلاش دارد تا با به کارگیری و فعالسازی این امکانات و ظرفیتها برای ایجاد زندگی توام با عدالت و رفاه اجتماعی برای مردم اقدام کند.
این اظهارات در حالی عنوان میشود که تمامی این امکانات با هزینههای بالا در اختیار مردم قرار میگیرد و امکان درمان سرطان عملا از مردم عادی سلب شده است. با وجودی که بسیاری از امکانات درمانی در ایران نزدیک به استانداردهای جهانی وجود دارد، اما با این وصف این امکانات تنها در اختیار تعداد محدودی قرار میگیرد و بسیاری از حداقلهای درمانی محروم هستند.
جمهوری اسلامی ایران برخلاف ادعاها هیچگاه برای ارتقای سلامت عمومی و ایجاد عدالت سلامت تلاش نکرده است.
برکت از نهادهای وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام است که از امکانات عمومی استفاده میکند اما بهرهبرداران آن عموم مردم نیستند. بخش زیادی از منابع عمومی همزمان با کرونا در اختیار ستاد اجرایی و بنیاد برکت قرار گرفت تا اقدام به تولید واکسن کند و نه تنها واکسن استاندارد تولید نشد بلکه این بودجهی هنگفت، که از دولت وقت گرفته شد، حتی به مصرف تولید واکسن هم نرسید و به گفتهی خود دستاندرکاران بنیاد برکت، برای توسعهی بخشهای دیگر بنیاد به کار گرفته شده است.
